Thursday, December 2, 2010

BEZA MIMPI DAN MENGIGAU


ok, sape yg tak tau... ini adalah gmbr harimau dan singa... mcm mane bleh blakunyer percampuran gen cenggini?? adakah salah ibu yg mengandung atau salah anak yg tkuar?? korg pk2kan laa ek.. kalu korg perasan, singa kat blakang tu pun smpai ternganga mulut sebb tkejut.... nak kate seks luar tabie jauh skali, mungkin bleh dikelaskan sebagai seks luar kategori.... (yer2 mengarut, tak de kene mengene ngn entri, nie cuma pendahuluan karangan jer)


ape khabar sume?? chat?? bpe kali berak ari nie?? kalu tak berak lgsung tu tander nyer tak bpe chat k... entri kali nie tak mau cte pasal berak dah, ti korg jemu.... aku mmg baru dlm dunia blog, sgt2 baru... tp bile korg support aku jadik follower tegar, serius aku tharu... kalu korg dekat, aku da blnjer choki2 tahu (tambh gula2 hacks seposen kalu komen)


perenggan ke 3 baru nak masuk isi, kalu cikgu BM aku tau nie kompom kene potong markah... disebbkan aku baru pas mimpi ptg td dan mengigau mlm smlm, so aku nak cite perbezaan 2 natang nie.... sape tak pnh mimpi?? angkat ketiak.. ok takde, so sume pnh mimpi... dulu cikgu kudus (takyah pk, korg tak knl) pnh gtau aku.. kalu mimpi korg bwarna, korg kategori cerdik @ genius... kalu mimpi itam putih korg kategori bengap, bongok, bengong, tungkik.... toi ker?? (mesti korg ngah pk, hahaha) aku jenuh dah pk, tp setiap kali aku pk, aku tetap tak pat jwpnnyer samaada aku mimpi berkaler ker tak.... aaiihhh cikgu kudus da kencing aku, so aku kencing korg gak.....




aku de 1 teori pasal mimpi, aku rase mimpi ikut perkembangn umur laa.... aku ingt g, mase kecik2 dulu aku mimpi bende2 bangang jer... contohnyer mimpi nanges tak pat gula2, mimpi lwn raksasala, mimpi g kencing dlm jamban(bile bangun da basah kat tilam), mimpi dapat pistol air abah kasik dan mcm2 lgla mimpi yg tak mengembangkan daya fikiran.....



tp biler da besar nie, mimpi da lebih matang dan efisien.... start mimpi matang bile pat mimpi basah!! hahaha.. dak2 pmpuan yg tak tau sila tanyer dak laki... best wooooo...... haa mule dr 2 laa mimpi berevolusi... mimpi kawen ngn anak raja palembang(tau lak aku tu anak raja palembang kan), mimpi dpt BMW 6series la, mimpi londehkan ken pmpuan laa, mimpi cium buntot gajah pun ader!! 





wehh da pjg entri aku nie, so cite pasal ngigau lak.... nie dia cek nak habaq hang jenis2 mengigau:-




1) jenis mintak 'sesuatu'
contoh yg tdekat adik aku(sebb die tdo sblah aku jer), die nie kalu mengigau suke meng"order"... mcm2 la die order kat aku.... 



"abglang, nak RXZ tu, ha yg tu, bkn wane merah tu, nak wane biruu" (demand tggi lak)




"pe yg sedap ek, hmm mee kari 1, nasik goreng telur bwh 1, sotong goreng msk kicap 2 hasta, siput sedot 2 kilo ek" (sumpah aku rase time nie die order kat kedai mamak)"




"awk, nak mintak kapel ngn awk, muke sy hensem dan percuma macho.. sy kentot tak berbau... untung awk"







2) jenis ancaman:-
aku pnh alami ngigau cenggini.. cmner aku leh tau pdhal aku yg ngigau?? haha.. roomate aku yg cite laa.... mase aku sem 1, nak djadikkan cite, awek roomate aku kene "tindih"... korg phm dak?? bkn "tindih" antara laki ngn pmpuan tu.... nie "tindih"....................... iskkk cmne nak ckp ntah, aku lak yg serabut, korg pk la sendiri... pas tu roomate aku trase la seram gak walupun mase tu die kat bilik dah, awek die kat bilik awek die laa... mase tu aku da tdo... bleh lak time cm tu aku ngigau.... aku ckp kat roomate aku..





"aku bunuh jugak ko karang" (amacam,  giler tak ngigau aku??)






fuh ayat tu mmg pendek, tp kalu kene time situasi yg roomate aku rase, meremang gak la sume bulu yg ader.... esoknyer roomate aku cite la kat aku... aku gelak jer.. aku ckp la kat die, naseb bek aku ckp cm 2... kalu aku ckp...






"aku kapel jgk ngn awek ko karang" tak pun "aku rogol gak ko kang" hahaha lagi gempak..... 






oklaa, aku da mls nak menaip, nak smbung stadi.... 5hb de exam g..... so kesimpulan nyer aku pun tak tau nak simpulkan ape.. tak slh nak bmimpi dan mengigau... sume 2 mainan tdo.. kite maner leh atur... yer dak?? (ceh nie kesimpulan la nie) byee.....


15 pengomen:

cik qiqilala said...

hahaha.. bongok ahhh..nasib bek kawan ko tak bunuh ko..kihkih.. btw.. goodluck exam..:)

PendekarPetai said...

hampir2 laa.... haha... tq!!

miss_neeya said...

gelak je..hahahahahahaha

PendekarPetai said...

hehe.. rajen2 la komen ek.... tq!!

nur hidayah said...

haha ni xcampur ag kentut dalam ngigau :P

Nabilah said...

hak hak !

eh , tapi aku penah dengar , itu bukan di'tindih' , tapi badan kita tak redi nak berfungsi lagi . It's something about science .
Ko caye ark ?

PendekarPetai said...

nurhidayah: kentut dlm ngigau perkara sengaja!! hehe


nabilah: eh, kalu otak da bfungsi knpe bdn tak redi g?? lmbt pekap ker?? haha

DinDangComey said...

baca psal mimpi2 nie.. ttiba dpt idea nak menulis entry.. hahaha.. nak jugak tulis pasal mimpi.. ngeh3

PendekarPetai said...

ok... ti aku bace k... hehe

atieNOTHING said...

kelakaaa

PendekarPetai said...

komen la pjg2 ckit.. tak tau nak bls cmner tau... hehe

Princess Feyqa said...

hahahah kalau orang tu tgh pgg pistol, habes la u kena tembak 3 das! hehee

syakira0uhlala said...

haha..sumpah LAWAK! trime je la bro pinangan Opah der tuh! haha.

~ch@wi~ said...

hahaha..bongok la ko ni petai..haha.. lawak thp gaban ni..haha

inikesahiduphaku said...

hahahaha,ape perasaan petai mase opah der mlatah??

PENGUMUMAN RINGKAS!!

kalu nak bace entri yg sebelum2 nie, jangan klik kat page tau.. klik kat "hasil bijih!!".. kalu klik kat "page" nanti entri berterabur..... sesungguhnyer... layout nie mmgla sangat....... LANCAU KUDA!! TQ!!!