Thursday, October 6, 2011

PANGKAL LENGAN

23 pengomen

korang kenal tak siti saleha?? alaaa bkn mak cik leha jiran aku tu, kalu yg tu dah ade 6 org anak.... leha yg nie adik kpd sam bunkface... sorry to say la kan, tp dia tu dulu sebenarnyer ex aku... tp opah aku suruh aku putus ngan dia, nak wat cmne jodoh tak pjg... sume tu gara-gara dia masuk iklan enchanteur.... alaaa iklan yg sental-sental ketiak tu.... hahahaha


hahh korg tak pnh tengok iklan tu?? ok2 aku bagi sinopsis iklan tu ckit....


"seorang lelaki-muka-hensem-nak-mampos-mcm-gay terpikat melihat siti saleha berlari terkedek-kedek bersama kawan2nya... tanpa di duga siti saleha telah menerbangkan ketiaknya untuk melepaskan belon maka terpaparlah ketiakan yang lawa melampau tanpa bulu....." hahahahaha (sedap jer pulak ayat aku nie)



haaa nampak dah situasi iklannyer?? best dowh iklan tu... disebbkan iklan tu la free2 jer aku pat tgok ketiak siti saleha... ingat senang ke?? kalu setakat tengok ketiak bapak aku, dah bosan dah.... tengok ketiak korg?? ishh mau muntah 3 hari aku nanti....


apekah ciri-ciri seorang duta iklan sental ketiak??


1) ketiaknya mestilah sukar untuk ditumbuhi bulu atau dalam kata lainnya ketiak tidak subur... ya anak2, hanya ketiak yg tidak subur sahaja layak.... korg tau dak, ketiak mereka lebih licin dari kulit muka aku?? sial WTF...... pakai pencuci muka kot ketiak jenis cenggitu.... hahahaha



2) ketiak juga haruslah putih dan sebaiknya bersilau apabila disuluh dengan torchlight.... bersilau beb, kalah kepala bapak aku lg..... (ti da tua kepala aku pulak jd bahan) angkat ketiak jer mata pedih, angkat ketiak jer mata berair... korg bygkan la kalu diorg angkat ketiak time dalam kete... uisshhh mau ramai yg eksiden sebb silau....



3) ketiak tidak seharusnya bergerutu seperti ketiak petai..... yer aku akui, ketiak aku kaya dgn lemak dan protein yg tidak diperlukan oleh badan... so dia berpindah ke ketiak.... (tak leh halang) korg tak jeles ke?? aku jeles beb.... kemana hilangnyer kegerutuan ketiak mereka?? apekah celaka nyer ini semua?? hahahaha



ok................. entri kali ini terlalu merepek... papai...... hahahahaha (gelak lg)





PENGUMUMAN RINGKAS!!

kalu nak bace entri yg sebelum2 nie, jangan klik kat page tau.. klik kat "hasil bijih!!".. kalu klik kat "page" nanti entri berterabur..... sesungguhnyer... layout nie mmgla sangat....... LANCAU KUDA!! TQ!!!