Thursday, December 9, 2010

BAU ITU NIKMAT

pertama skali....... aku kene ckp gak nie.. kalu tak ckp, aku rase cm pakai suar tanpa spender jer...... aaiihhh... follower2ku yg disayangi, komen2 korg sgtla aku hargai... tp jgn la slh komen entri... utk pengetahuan korg.. bahagian komen adalah kat tajuk entri... bkn kat bwh... sori la sebb designer layout nie bongok ckit, naseb bek la aku tak knl, kalu aku knl da lame aku bunuh die... lagik 1, kalu kat bwh tu entri yg sblum nie punyer komen.... ok?? teruskan mengomen tau.... aku bace rase pelik lak... entri pasal BEZA MIMPI DAN MENGIGAU, tp komen pasal MELATAH.... jenuh gak la aku menggaru kepala td....





oraittt.... yg keduanyer, terima kasih  byk2 aku ucap pada ch@wi... die wat 1 entri khas utk aku tau... perghh tharu tonggeng2 aku td.... naseb bek laa ko lelaki, kalu pompuan... mau aku mintak kapel dah.. (alamak aku da de makwe la)... kire ch@wi nie leh kate org kg aku jgk laa... dekat sgt... aku rase kalu stakat nak order bihun tomyam die masak, leh laung jer kot.... TQ org kg!! hehe...





dan seperti biase, perenggan ke 3 baru nak cite pasal entri..... 





ok2 bkn perenggan ke 3, tp ke 4... tahukah anda bahawa sang petai hanya mandi sekali hari ini?? nak tahu knpe?? sebab air tak de!! waaaaaaaaaaaaaaaa (ini nada nanges) k smbung blik nanges, waaaaaaaaaaaaaa... aku nak balik!! aku nak balik!! ceraikan i!! anta i balik umah mak!!






adoii.. tak de air lak tmpt aku blaja nie..... kalu la mak aku tau aku mandi skali jer ari nie, mau die meleter marathon 4 ari 4 mlm....... ari nie sajer mcm2 efek aku kene biler tak de air tau, yg pasti nyer badan aku bau bangla laa, diri sendiri hampir pengsan dgn bau bdn diri sendiri (haa phm dak?? tak phm bace terbalik lak)... yg aku peliknyer bile kentot jer bertambah busuk lak bau nyer.. ader kene mengena kot bau kentot ngn tak de air nie.... hahaha






cerita pasal bau, ptg td mmg da jadik sejarah itam dlm idup aku..... tp tak de laa itam sgt cm negro, kalu tu da kategori itam legam tungkik ayam.... nie kire itam2 manis laa ek....






ok smbung cite balik....ptg td aku nak pegi kuar jln2... time aku ngah turun tangga (sambil tgn taip msj, so tak tgok depan), tibe2 ader org lalu depan aku, wat bodo jer la tanpa menoleh apatah lg bertanyer khabar berita... 5 saat pas tu (aku kire nie) melintasla skali bau biawak salai kat sebelah aku... perrghhhhh.... kembang2 idung aku ciumnyer..... gilerr aahh.... 







"apekah durjana nyer bau sebegini khinzir??"






"tidakkah die knl ape itu deoderant??"






"bau sebegitu bangkai, brape ari mamat nie peram??"






"ok2 sebab tak de air...."






seriuss..... aku da nak pitam td, blur trus, nak taip msj tgn cm kaku, otak jem, kaki kebas........ sebb bau jer... jangan tak cayer....... ape la lu mat.... muke segak tanpa bulu, badan tegap, baju belang2, suar jeans jer tak ori, tp badan bau bangkai... ko mkn bangkai ker?? kalu biawak melintas pun die tutup idung weh..... 






"giler ahh mamat nie, aku ingtkan spesis aku jer paling busuk, die lg cemerlang rupenyer, tabik spring!!"   (skrip biawak)








bkn la niat aku nak buruk2kan org, tp nak wat cmner, aku kene luahkan jgk... kalu tak luahkan, mlm nie aku tak leh tdo lena.. mau mengigau lak kang.... aku rase la kan, ini laa bahane nyer bile aku kianat kambing2 bapak aku mase last entri tu... esok nyer trus tak de air... so kesan dan musibahnyer, sume budak2 blok aku bau cm kambing (termasuk aku skali).. tp kalu ader nombor periksa, aku bg mamat td no 1..... sumpah......







k laaa perenggan penutup nie, aku nak berterima kasih pada korang2 sume sebab sudi bace blog aku nie dan bagi komen, sape yg tak bg komen tu, ringan2kan la jari korang.... bg je komen, sume aku trima k...... baru sgt lg dlm dunia blog, masih byk kekurangan saner sini..... papaiii......








p/s sang petai: disebabkan entri kali nie pasal bau, so tak de laa gmbr.......... hehe

25 pengomen:

cik miera said...

ada kene mengena la antara bau ngan air..sebab bila xde air, confirm la kau xberak kan..pastu kan, bila kntut, angin tu kuar dr celah2 taik kt bntot..hahaha...kiddin'..ni mmbe yang gtau..

Sab Buenoo said...

koh koh koh.
normal lah tuh takde air.
barula "sweet memory"
muehehe

PendekarPetai said...

cik miera: perghhhhhh..... dasat la teori ko.. meremang bulu roma aku...


sab buenoo: yess, mmg sweet.... ti nak cite kat anak cucu.. hehe

nohfee said...

hahahah! B.O die kuat sgt kot,
try la jadi kwn die. pastu ble birthday die, dengan murah hatinye, bg la hadiah set "deodarant + perfume + bedak". ;)

*untuk kebaikan bersama... hahaha

PendekarPetai said...

kalu nak bkwn ngn die, maknenyer kene dekat2 la ek?? uihh mau pengsan aku.. baru nak hulur tangan nak bsalam... da kedebummm!! (pengsan dah) hehe

Syafiq Rosli said...

haha..layankan je..

chittysarah said...

nasib bek xmenyuarakan pendapat kepada beliau yang berbau tu..
law x,memang lebam n itam muka cam negro..

eh ade kene mengena ke??
alallalaa~~

Ayuni said...

cantik blog nie....

MAPPIAU said...

ok dah komen (tetibe jari ni mengeletis plak nak komen...ngehngehngeh)

miss_neeya said...

perghh ko..sedap kutuk org..padahal bau lebey kurang je...sje tukar cite..hahahaha

ct norfariza said...

hehe... hr nie sume warga2 di cnie akn merasai pengalaman yg sm oke..ngeh3...
tkpe3..pasni kamu kne mdi air setempayan bg ilang sume2 abu tu.. =p

♥e'in♥ said...

hahahaha.. my mum ckp, biar tade api dr tade air.. ;p

nina syakina said...

alamak... bau itu kurg sopan... huhu

PendekarPetai said...

syafiq rosli: kite layan!! hehe


chitty sarah:hehe maner der... cm istilah ekonomi, brg neutral... tak de kene mengena... haha


ayuni: ti nak tmbh bunga2, mesti g cntik!!


MAPPIAU: mengeletis tu pe ek??


miss neeya: t.upndosa yg ader.. huhu


cik eja:kamu kene teman sy g mandi k!! hee


ein:yupp betoi... bile dah ader api, kene ader air lak (umah terbakar)


nina syakina: pernah kena tak penangan bau cm tu?? penangan bau tanpa bayang k...

Vivalavida said...

ak pon ad wat entri sal ko sempena follower pertame..haha

bosuk do ko..mandi sehari jek..ish3

mendatak hijau said...

kalu minah yg lalu depan ko bau tengik mesti ko ckp....."i like bau u lahhh...very original.."...
kahkahkahkahhh

PendekarPetai said...

vivalavida: da terjah!! TQ utk kamu!!


mentadak hijau: betoi beb.. pas mesti die tnyer soklan ringkas.. "pe petua u??"

Ariffin Janal said...

bau kau sampai blok aku dol ! g mandi ah ! ungke lagi wangi dari biawak kau.

PendekarPetai said...

weh dahhh 1 kali aku mandi ari nie... cukup laa... jimat air.... haha

zyra ong said...

hahaha.kelakar lah petai nihh..
mamat tu tak phm bahase omputih kot..deoderant? hahaah..petai..sembur deoderant byk2 kasi jgn bawu..hahahah..

PendekarPetai said...

mau sembur smpai die mati lemas!! hehe

kinsyakrn said...

ok best n3 ni..mmg xtahan bila kita org ke 10 test kete tp tiba time kita tetap nak check wiper ler, signal le..sebab semua org buat. xbuat takut fail tp bila buat dlm hati kata 'mcm org bodoh je aku ni"

syakira0uhlala said...

hahaha..sumpah lawak!!
bukn xknal deodorant. deodorant xde biawak curik..wakaka

nadzirah razalli said...

haha..selalu je mandi sekali sehari tp xde la busuk mcm bangkai !ops kantoi..haha..
agaknya deria bau org tu putus kot ! :D hahah !

PendekarPetai said...

kinsyakrn: slh komen entri, tp tak pe... TQ sudi komen... hee


syakiraouhlala: jenuh lak biawak nak kendong deodorant... hehe


nadzirah razalli: isk2 anak dara mandi skali!! hee

PENGUMUMAN RINGKAS!!

kalu nak bace entri yg sebelum2 nie, jangan klik kat page tau.. klik kat "hasil bijih!!".. kalu klik kat "page" nanti entri berterabur..... sesungguhnyer... layout nie mmgla sangat....... LANCAU KUDA!! TQ!!!