Monday, February 21, 2011

SEKOLAH AGAMA RAKYAT

assalamualaikum semua..... cewaahhh..... hahahaha



anak2 chat?? berape pinggan makan ari nie?? eh soklan cam tanyer makan pinggan lak ek... bkn makan nasik.... ok laa.... entri kali nie aku nak cite kat korg pasal sekolah agama rakyat aku dulu...




aku nie nmpk jer cam jahil agama, tp dulu mase skolah agama rakyat aku cemerlang beb... UPKK dapat straight 7A... (giler bangga) rase cm nak wat kenduri lak.... aku berterima kasih kat bapak aku sebb pindahkan aku ker skolah len mase darjah 4, kalu kat skolah agama rakyat lame, mau da jadik mat pet aku skrg....



mase kat skolah agama rakyat lama, ckup men jahat aku nie... aku pnh selak ken pelikat ustaz time die ngah sembahyang... naseb bek laa ustaz tu pakai spender, kalu tidak abeh la nampak punggong karat die... hahaha.. sbnrnyer aku bengang ngn ustaz tu.. keje nyer asyik merotan aku jer... tak mengaji kene rotan, tak g solat kene rotan, mengorat pompuan pun kene rotan... cisss... dia ingt aku nie spesis tak de nafsu ker.... aku bukan nyer sida yg kene buang anu.....




dulu aku ader beberapa kwn rapat yg same jahat ngn aku, kira 1 level laa.. kalu masuk neraka pun same2 la kat al-jahanam... jap aku try ingt name2 dorg... hafizi, salehudin, dollah... uhhh yg len2 tak ingt dah... ktorg suke buli sorg budak nie... bkn pe, budak nie muka dia skema sgt, rase nak lempang2 jer... dah la hingus meleleh... pas tu dia ader 1 tabiat yg mmg tak leh masuk di akal...




dia suka garu punggong... kalu garu2 jer boleh konsider lagik, tp pas garu perlahan-lahan jer dia bawak tgn ker hidung..... sial, da garu pegi cium lak.... haram jadah toi.... hahaha.. agak2 dlm hati dia mesti berbisik cenggini..




"uuhhh nikmatnyer bau buntot aku, tak pernah aku hidu bau senikmat nie..."




"not bad laa bau buntot aku, bangga lak pada diri sendiri...." (dabik dada)




"walaweii... patut la aku kentot bau wangi, sumber kentot dah harum.."




dia duk kelas last skali, kelas biha.... so aku tak heran sgt laa prangai dia cam tu.. aku pulak?? biase la, mesti la kelas lagik pandai dari dia... second last kelas....



selalu gak laa aku ngn kwn2 len buat dia menangis... aku pnh amik songkok die, pas tu pukui kepala dia kuat2 pakai songkok tu... perghh bunyik die, mcm taik lembu jatuh kat kepala.... time dia ngah sembahyang, member aku pnh sepak punggong die.... kecian..... tp nak wat camner, perasaan benci melebihi sifat kasih sayang yg ader..... so redha jer laahh.... hahaha




kesimpulannyer... aku kena tukar skolah agama, kejutan budaya beb... kat skolah baru lagi ramai yg otai.. aku rase kerdil, hina dina, caca meraba...(eh pe nie) kalu lah aku boleh jumpe budak tu skrg, aku akan mintak maaf sgt2 kat dia.... pas tu aku akan ckp...




"ko kuat garu punggong lagik ker...??" (dgn muka dan perasaan ingin tahu yg menebal)

37 pengomen:

Arpiiz said...

adeh, gelak aku membaca entry ko ni..^^

athirahzaki said...

kahkah, siap cium tak tahan.
bangang tol budak tuh, haha.

bedpet said...

muahahahaha. pungkoq betoi budak tu!

Applepinkcomeyy said...

kemain nakal dulu2 ye. haha ;D

Along Usop said...

nakal btol ko nih.. Ali Setan tiru ko ke.. ko tiru die ek?.. hahaha.. =p

http://aniesandyou.blogspot.com said...

anies gelak dulu hahahahahhaahha

O'gosh said...

gila nakal!!

shima azmi said...

haha..nakal2..

serautkasih said...

bapak jahat ko dulu ek fezal...haha ish3...

miloais said...

hahahaha
nakal bebeno uols nehhh!~

NUR AYNIE said...

lawok gilerrr....kalau dh tanyer g tau kt aynie yer hhaahah~~~

Owner of ~fuNtaStY..YuMmy~ said...

nakalnye anda....~...hadoiii...
:D

Asrul "iLham" Sany said...

hahaha lawak cite ko...

;D

eicahaha said...

jahat gile kao...
padan muke kao kene 2ka skola...
har...har...har...

KUREKURE COMEL said...

hahaha....nakal gle....
part cium xleh blah tu...kihkihkih..

.:padie_eyla:. said...

haha. gua tercari cari bau kentut wangi nieeee.. tak penah lagi live. hak3

PendekarPetai said...

arpiiz: syukur ko gelak.. kalu menangis mmg aku rembat ko... hahaha


athirahzaki: mungkin bg dia itu suatu nikamt??


bedpet: budak2 g, kene la trima walupun pahit...


apple: bek laa 2, jarang jumpe dah skrg nie budak cm aku dulu2... (pe jadah ayat aku nie)


along usop: masing2 meniru antara satu sama len, haa ko pk la sendirik ayat aku nih... hahaha


aniesandyou: dulu da gelak, gelak sekarang laa...


o'gosh: bkn laa... manja tu...


shima azmi: ko dgn o'gosh berpakat eh??


seraut kasih: tau tak pe, ko lmbt sbnrnyer knl aku... hahaha


miloais: nakal masih ditahap selamat k...


nur aynie: budak 2 pun ntah bernyawa lg atau tak...


funtasy yummy: nakal dan hensem... hahaha


asrul: tq... bce la sume entri aku, kot bleh guling2...


eicahaha: alaaa aku dpt tawaran skolah agama len.... (muka tak bersalah)


kurekure comel: part cium?? weehh maner de aku cite lucah dlm nie...


padie_eyla: nak aku bg ker?? live n go.....

Along Usop said...

hahaha.. paham bro.. paham.. =p

::NelyLeyana:: said...

mne de kentut wangi :)

sTaRLighT said...

huhuhu
nakal jugak ye

tp asal la dak tu wt cmtu hahaha nikmat pemndeny ntah

hahaha

♥e'in♥ said...

hahahahahaha..

Fara said...

woitt. budus ke pe. buang tebiat dok garu2 punggong. eeee yerkkk. bluwekk. Hahahahaha

PendekarPetai said...

along usop: fuh naseb bek la ko phm, kalu tidak aku nak skolahkan ko lg.. hahaha


nelyleyana: ader laa.. cube carik tgok.. haha


starlight: 2 laa pasal.. sejuk perut ibu yg mengandungkan die...


ein: tak tau la nak bls komen cmner...


fara: eleh2, cm tak pnh wat jer pulak... hihihi

Along Usop said...

hohohoh... takpe2.. ngee

airaniez wirdani said...

pembuka perenggan dah lawakla kamu ni..haha..bdk skolah agama tak patut msuk neraka la..takmo..takmo..huhu

XIX Dragunov said...

kesian bhai budak tu...wakakaka kalau dah garu bontot, takde la namenye skema...hahaha

PendekarPetai said...

along usop: hahaha... juz kidding..


airaniez: insyaallah, firdaus la tmptnyer....


dragunov: aik kalu kuat garu buntot tak leh pggil skema ek?? kire otai la?? hahaha

nora said...

hahahahha

ko dh jumpa ngan budak tu ke belum, aku nak tau gak haahahahahhaha

C I K . F Y Z A said...

ok..terima kasih kerna buat sy ketawa lagi dgn entri ni..

pasal contest tu..i guess, no hurt feeling... benda biasa.. apa pun,blajar rajen2..snyum sokmo

PendekarPetai said...

nora: tak tau la bernyawa lg atau tak.. haha


cik fyza: maafkan petai ek.... da byk kali mohon maaf, harap dtrima.. hikhik

MR.Screamo said...

yo bro..thx for follow my blog yg tak sberapa..hahaha

#perhh.kreatif tahap gaman der.msk ikan dlm heater!!aku pun tak terpikir nk bt mcm tu..kah3

AkuMuzikFilem said...

bangang tul cara kau masak .haha. tak letak garam lada semua. wa

AkuMuzikFilem said...

wa silap entri. huhu

mamaleen said...

sabaq je la.. hadui

dayang nurhidayah said...

klakaw laaaaaa....
ikan tu pon mesti gelak giler babi...ad ker semot mkn garam????
ishhhhhh..xpenah jumpe laaa....
dlm bilik bkn k byk lipas????
hahahaha

Eyra said...

aiyooo..rebus ikan dalam heater ke??haha

lieyly said...
This comment has been removed by the author.

PENGUMUMAN RINGKAS!!

kalu nak bace entri yg sebelum2 nie, jangan klik kat page tau.. klik kat "hasil bijih!!".. kalu klik kat "page" nanti entri berterabur..... sesungguhnyer... layout nie mmgla sangat....... LANCAU KUDA!! TQ!!!