Monday, February 14, 2011

HARI LUPA SEDUNIA

aaiihhh ari nie macam2 benda aku lupa, so aku isytiharkan hari nie hari lupa sedunia utk aku... ini la akibatnyer bila byk sgt telan mayat semut, tak pun sebab terlalu banyak makan belacan, efek yang terhasil menyebabkan kepala hotak yg agak biul dan pelupa...




ari nie aku terlupa nak kira brape kali aku terkentot... shitt kesilapan yg sgt jarang aku lakukan... selalunyer aku buat note untuk jumlah kentot yg terhasil dlm mase sehari dan seterusnya dijadikan diari.... sekarang target utk hari nie dah tersasar, aku menyesal...... hahahah





byk lagi kelupaan yg terhasil... pagi td pegi kuliah macam biasa, gosok gigi pakai colgate, mandi pakai sabun dettol, cukur misai (lupe jenama), buang bulu idung pun pakai gunting yg same.. tp aku pelik, bila g bus stop jer ramai lak budak2 pompuan senyum2 kat aku.... dlm hati aku berbisik...





"apehal nie?? musim mengawan tak abeh2 lagi ker??"



"aku tersilap setting buang bulu idung ker?? terlalu pendek sampai nampak taik idung??"



"terlalu hensemkah aku ari nie?? padahal pakai stoking baru jer pun.... kelihatan lebih hensem ker??"



"oohh tuhan, berikan aku petunjuk......"






diorang senyum2, ronggeng2, tonggeng2 lak depan aku..... last2 selepas diselidiki sedalam-dalamnyer, baru lah aku perasan... aku terlupa zip seluar!!! OMG!! rase cam nak hentak2 jer kepala kat jalan raya... macam maner laa aku boleh terlupa, patutlaa rase macam sejuk lebih kat bahagian bawah... shittt.... naseb bek laa aku pakai boxer, kalu tak pakai td.... sah2 laa aku da mati kene langgar bas.... aahhh persetankan la sume tu.. aku anggap kesilapan teknikal jer td (cara terbaik utk sedapkan hati)




dulu mase kecik2 mak aku ader 1 hobi... dia suka suruh aku pegi kedai time aku tengah layan cite sin chan mahupun doremon... bagi budak kecik mcm aku, kalu disuruh pegi kedai time2 cm tu memang da rase mcm kene pegi mekah... bapak laa mls.... tp nak wat cmner, upah choki2 dah berjaya menambat hatiku.... hahahaha




"petai, kamu pegi beli bawang kecik 2 ringgit, telur 10 biji, susu pekat 2 tin, ubat nyamuk fumakilla sekotak"





nampak mcm simple jer nak ingat.. bg aku da mcm 1 pressure lak... diri terasa tertekan nak ingat.... dapat lak mase time on da way nak pegi kedai, aku ternampak anak mak cik som berkemban nak g mandi.... walaweiiii pas tgok jer otak aku terus jem... aku tak ingat ape2 fakta yg mak aku bagi td..... last2 nak tau ape aku beli??





"ikan sardin 2 tin, telur masin 10 biji, ubat gegat sekampit......."





giler mengamuk mak aku... bawang ntah kemana, susu pekat ntah kemana... hahaha..... sial la anak mak cik som... dia lah punca segala2nyer..... sumpah aku tak bersalah... papaiiiii......

51 pengomen:

Anisa Hang Tuah said...

macam mane rupenye kalau nak buang bulu idung tuh
hehehe

Along Tapa said...

anak makcik som tu kena bertanggungjawab siot buat ko lupa...kenapa ko tak ngadu kat tok kadi jek terus??

Gorengbaek - Koleksi bahasa kias dulu-dulu....

Hangit Habis dah - Kenapa nak double standard??

eicahaha said...

bodo~
perlu ke kira bape kalik ko kentot...hish

cerita atiqah amran said...

ank mak som ta bersalah..cume pegi mndi berkemban jek..hahaha

A.s.t.i.n.a said...

harus gelak berjemaah di sini...

kenapa pompuan2 dalam bas itu seumpama melihat show..?mereka sepatutnya hanya menoleh ke tempat lain dan buat derk... sebab pompuan Malaysia ini masih pemalu..

Ish memang tak ikut skrip tol pompuan2 tu...

Fara said...

pe daa dok kire kentut. ha3.

C I K . F Y Z A said...

serius u make my day la en petai...
ley senyum sorang2 plak tu :)

Freaky said...

hahaha entry yang lawak. aku suke entry ceni

nazrul ashraff said...

haha...gi-la kentang..!! sempat mengintai agy tu!

Catherine- said...

aku rasa ko perlu amalkan memakan minyak ikan scott emultion 2 sudu pagi n petang bg elakkan penyakit lupa ko nih. ;)

Farra Ros said...

:)nice n3...hentikn tabiat bnyk mkn semot

cik ayin said...

laen kali tulis..hahaha

NUR AYNIE said...

ahahahahah~~~lawak gler siot...nak pecah perut gelak...kentot pun leh kire hahah~~siap ade target plak hahahah

khairul hisyam said...

hari hilang ingatan. ngeeee

Owner of ~fuNtaStY..YuMmy~ said...

esok jangan lupe kire kentot anda~....=D...

O'gosh said...

Cemana cukur bulu idung tu ye....argh...salahkan anak mak som plak...sapa soh tengok...dah padan muka...hahaha

PendekarPetai said...

anisa hang tuah: eh mcm tak pnh buang lak kan?? hehe


along tapa: aku malu g mase 2, kalu nak pggil tok kadi kene panggil tok mudim dulu..


eicahaha: bleh blaja math pe....


cerita atiqah amran: bersalahla.. gngguan seksual..


astina: kalu lah dorg wat dono jer, mak ai smpai dlm kelas suar tak berzip...


fara: praktis stat gun la.. hahah


cik fyza: kalu cm 2, time bersedih ko kene ingt aku ok...


freaky: tq!! jemput2 la dtg lagik..


nazrul: eh maner der aku ngintai.. giler kau, mak som garang dowh..


catherine: yg wane putih sgt tak sedap ok, bapak aku pkse mkn mase kecik...


farra ros: termakan laa... dorg degil nak masuk mulut aku...


cik ayin: susah nak fhm tulisan mak aku.. serupa tak tulis jer..


nur aynie: mesti laa.. baru target, kalu aku ckp audit ti.. mau ko terpengsan... haha


khairul hisyam: haha betoi2...


funtasy yummy: aku cuba yg terbek.. doakan aku.. hahaha


o'gosh: bkn cukur la, gunting... slh tatabahasa nie....

s.y.a.r.q said...

Alamak!! lupe nk zip seluar ke petai??

adoi.... lain kali pakai skirt :p :p

Robi AMZ (bukan nama sebenar) said...

ko xyah rekod bpe kali kentut ko.cuba ko try selak kat loker rumet ko.
klu ada diari,ko try selak tiap page.
tgk kat page yg tarikh dia tido kat bilik.sah2 tiap page dia tulis bpe kali kentut ko wat bulu hidung dia luruh.

kini aq mngerti nape kalo suar ko koyak.koordinat koyak tu msti kat tmpt yg sama,kat area punggong....

isk3~

Supriyani said...

astagfirullah al'azim...
byk kali sy beristigfar time bca entri ni..(sambil gelak, dlm hati tertanya2 ini kisah benar atau rekaan semata2?)

PendekarPetai said...

s.y.a.r.q: aik skirt tak de zip ker?? (sedang membayangkan pakai skirt tak de zip)


robi: kalu aku bukak loker rumet aku, tak de bende len yg aku jumpe.. melainkan spender...


supriyani: haha kalu bab kentot tu jgn percaya k, yg len2 kisah benar... hehe

athirahzaki said...

yang pegi tengok anak mak som tu pehal.
lain kali takyah ah tengok, haha.

ct norfariza said...

seyeskah yg len kisah benar???

miloais said...

uols telan semut tu gitu2 jer buat pe... lenkali buat le semut masak masam manis ke.... konpem uols tak pelupa dahhh!~
hak hak hak

Fiefy said...

hakhak !
penulisan yg bgs.
funny! tahniah petai.
sy akan mengikut jejak anda.

Asrul "iLham" Sany said...

klaka...

;D

PendekarPetai said...

athirahzaki: eh, ustat aku pnh ckp.. 'pandangan pertama milik kita' hahaha


eza: err... err.... (alamak awek dtg pulak) hahahaha


miloais: aaa kan, ciss cmner leh tak terpk lak..


fiefy: waahh mcm dpt hadiah lak.. tq kamu!!


asrul: tq bro!!

sTaRLighT said...

hahahahaha
tang ank mkcik som b'slh tu mcm x btl jew
ha3
dye nk g mnd je pon

jap2 mkn belacan bole lupa ke?

nelly said...

haha ..
kelakar2 ...

ct norfariza said...

owhhhhh.... (muke kerut2)..

me, nelly said...

makcik som ni tak pandai didik anak!
cisss!

~aKu*sy@nichi~ said...

memang geletek betol larr..=p

PendekarPetai said...

starlight: pegi mandi time aku nak kuar lak... betoi kot, aku men tibai jer... hahah


nelly: vote dlm rajalawak k..


eza: lalala (dgn muka tak bersalah) hehe


me, nelly: eh bkn la, mak som tak pandai wat bilik air, len kali wat kat dlm umah, bkn kat luar.. hehe


aku sy@nichi: geletek?? fuhh ingtkan lucah td.. hahahaha

Zueriya said...

hua3..gelak sorg2 bace.. mcm adik sy la. part yg g beli kat kdai tu. mmg same r..bile kene suroh g kdai mcm buat keje berat sgt.padahal g beli je.hahah.

btw:nice blog :)

bun said...

hahaha
gelak guling-guling
jumlah kentut sume sekali tok taun lepas bape???

ima said...

aiyooooo. kentut pun mau kira kaaaa? haha.

fyna said...

hehehhee...
ntah pape la anak mak som nih..




jom singgah n follow belog saya...
ade contest...jom join...
hehehe..
http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/02/contest-teka-lirik-lagu.html

nas said...

ayark... naseb bek aku on9 xsambil makan nasik.. sbb ko kata gunting buliu idong
aaaa...
perlukah aku ingat berapa kali??
ngaahhahahaha
lorh..
ko lupe nak zip seluar???
naseb bek xkuar belalai tuh :PPP

YUL said...

haha, mmg terbaik la kau, anak makcik som juga turut dipersalahkan, sebab dialah punca utama ko ilang ingatan, kahkahkah

~ch@wi~ said...

hahaha..mcm syial la ko punye lupe..msti awek tu syok tgk ko punye tu..layan beb..hahaha....



Cara Mengorat Awek Zaman Moden
Nuffnang Marah Jikan Korang Guna Backlink Iframe

Jiji-Fify said...

Bahahaha!! terbahak2 aku baca. Bro, aku baru jumpa belog ko nih! best gilerrrrrrrr.. ;D

KUREKURE COMEL said...

perhhh...lupa zip?hahaha....
wehhh..gegat sekampit tu nk wat pe?


hahaha...mmg lwk r petai...

PendekarPetai said...

zueriya: tq.... aik betul ker same ngn adik?? ker diri sendirik??? hahaha


bun: tahun lepas musim angin, so hasil lebih ckit.. hahaha


ima: ok pe, praktis math...


fyna: mesti ko setuju ngn aku yg anak mak som bersalah kan?? insyaallah....


nas: belalai?? sumpah aku phm.. hahahaha


YUL: yess, ko mmg geng aku laa.. give me 5!!


chawi: aahh aku kompius ngn ko.. cmner ko bleh jadik follower ker 800?? ko men tipu ek... hahahaha


jiji-fify: best?? betoi nie?? aahhh aku tak percaya.... hahaha... keep in touch k...


kurekure comel: ubat gegat bubuh dlm air milo sedap gak... -juz want to make ur smiles-

syaza kelyza said...

hahaha , banyak giler benda yang terlupa tuh .

Hantu Kak Limah said...

yuhu...aku rase ko lupe yg anak makcik som yg brkemban tu lelaki ke pompuan...huhuhu...

Melati said...

Owwhh, kalau hari ni jea hari lupa sedunia takpe, jangan hari2, nanti semut habis =)) heheee

cheers!

Entry Melati today yeayy: Jarum peniti atas meja solek lek lek

Ra-kun tak sendiRIAN said...

have a nice day ^^

PendekarPetai said...

syaza: tu la pasal, aku pun pelik..


hantu kak limah: eh yg tu da kompom aku ingt... hahaha.. special giler name ko...


melati: ha'ah kan.. tp jenuh gak la nak habehkan semut...


ra-kun: tq!!

AkuMuzikFilem said...

haha boleh tahan juga ceriat kau ni

PendekarPetai said...

boleh tahan?? mcm tak thn jer... haha

G ISMAIL said...

http://g-ismail.blogspot.com/2011/03/sumpah-melayu.html

nice story.. check it out at mine.. komen anda amat dialu-alukan..

PENGUMUMAN RINGKAS!!

kalu nak bace entri yg sebelum2 nie, jangan klik kat page tau.. klik kat "hasil bijih!!".. kalu klik kat "page" nanti entri berterabur..... sesungguhnyer... layout nie mmgla sangat....... LANCAU KUDA!! TQ!!!