Wednesday, January 19, 2011

PETAI TERTIPU

korg penah tak kene tipu?? ahh bohong la kalu tak pnh... aku bg contoh bangang jer... konon nyer korg ramai2 dlm lif, pas tu ader lak sorang terkentot.. silent mode... so sume tak tau, sedar2 bau jer mengancam... situasi tu merupakan salah satu bentuk penipuan... penipuan melalui taktik kotor dan busuk sebenarnyer....      ( yer laa da sume tak ngaku kan....)





pagi td aku ngn kengkawan g kuliah nek bus... so dlm perjalanan dari kolej nak ker bus stop tu ktorg nmpk laa sorg amoi pakai skirt cukup men singkat ngah duk kat bus stop tu... so dalam keadaan tidak sedar perjalanan ker bus stop dilajukan, (dan korg jgn tnyer kenapa...) bile da dekat, aku ngn kengkawan len rase nak muntah hijau lak... (haa yg nie leh tnyer kenapa...) amoi tu ktorg tgok dr jauh hot, tp bile dah dekat......




"giler ngeri bulu kaki bertaburan di betis........"





kalu ye pun nak pakai skirt buang laa dulu saki baki daki bulu kaki tu.... meremang bulu roma aku tgok... tak pasal2 mengingau 3 ari 3 mlm...




PETAI TERTIPU utk kali pertama pada hari tersebut... penipuan seterusnya.....




awal2 sem nie phm2laa kan... nak stadi memang jauh skali.... so aku ngn kengkawan ramai2la layan movie secara marathon.... serius rase tertipu dgn movie2 sekarang.... kalu tgok traktor, eh silap triller.. cukup men gempak..... dah tgok jadik hampeh lak..... kalu tgok cite lawak, mcm2 persoalan yg timbul.....





"ehh dia dah wat lawak ker nie..?? kita perlu gelak ker sekarang...??"





"nie pelawak ker biawak..?? muka serius jer...."





"wehh kang dah de lawak korg gtau aku ek, letih r nak tggu die wat lawak.. aku nak tdo jap...."





"wahahaha kikikiki hehehehe hohohohohoho...." (dengan muka terpaksa...)





itu baru pasal cerita yg giler babi lawak... belum pasal cite hantu lagik... da mcm trend lak skrg nie, kalu tak wat movie hantu cm tak sah lak...... tp bile hantu betoi2 dtg, tau lak sume lari lintang melintang...... sbnrnyer skop mentaliti kita masih sempit beb....






"aikk?? aku cam pernah tengok jer hantu nie kat cite dot dot dot.... asal kat cite nie pun dia ader lagik??"





"haaa aku tau dah part nie, pas dia berak kat jamban mesti hantu timbul dari cermin toilet..."





tengok?? kita da bleh ramal..... so movie jadik tak berkesan.... cuba buat kelainan ckit... buat laa hantu kuar dari lubang jamban ker... hantu rambut pacak2 pas tu bulu hidung dia mengurai ngurai ker, haa baru ader kelainan...... hahahaha






ok2 aku da mepek giler nie.... kesimpulan yg bleh dibuat, cuba korg pk2kan....  "takuk lama dimana bezanya??" (dengan muka serius baru buang jambang)





papaiii.....

32 pengomen:

ferra ferro said...

hahahaha .. yg awek pakai skirt tu kelakar gila ! haha =D

Nur said...

hahah..dia nak show off dia nye bulu kaki....

cite hantu pon d atak macam hantu da..hantu tah pape..

Eazy Izzuddin said...

hehehe....
awek 2 saja x nk kasi perhatian kut
sebab tu x cukur
ekekee
xD

Nurul Faezah said...

Itu bukan pelawak nmenye klo xtau btlawak. Itu pelawas! heheheheh. Bkn bleh wt kta ktawa, ke tandas lg ada la.. hohoho

Zura said...

biaselah tue...penipuan untuk menghotkan suasana..hihi

Cz Aina said...

cian awek amoi tu kan....
tetibe terbangga ngan kaki besar haku ni tp bulu kaki still cun..
kahkahkahkahakahakah..
kaki besar dgn bulu kaki bersepah???
lbh baik kaki besar kot..
kahkahakha..

mofaizmz said...

hahaha.. kurang sikit dosa mata lu bro.. sbb trjejas dgn bulu tuh.. klu x sure ko tenung lama2 kan?

nazrul ashraff said...

haha..hantu intai orang berak..brood brood brood...

eicahaha said...

hakhakhak...
amoi tuh x prasan dye ad bulu kaki kwt...

Catherine- said...

tipikal citer hantu mmg cenggitu....

amoi tu baru nak pegi salon buang bulu daaaa~ :p~

naseb korg la tgk...hahaha

shima azmi said...

haha..amoi 2 sebenarnya xjumpa kat shoppng mall ada juat 'veet' untuk buang segala bulu kaki dia 2..kesian dia.. haha

miloais said...

padan muka uols!

hahahaha

Ariffin Janal said...

kau cite ape setann

KUREKURE COMEL said...

pendekar petai tertipu....kena bertapa lg ni...hehehe

Yutaka Mushimura said...

hahah..lawak seh..lawak gak nie...

Teka Teki Teka Tengkuk

C I K . F Y Z A said...

kalau buat sumthing mengikut orang mcm sussah nak ada perubahan..
melainkan cipta satu kelainan sendiri..
contohnya,

1.g kuliah pakai bikini bottom atau boxer tanpa baju je...

2.pensyarah mengajar budak2 u mcm diaowang mngajar budak tadika ke..

perubahan susah nak diterima.. tapi kalau ada kbranian dlm diri try la buat..mana tau jadi trend XD

| cik azeya | said...

haha.

mmg.
org sekarang tak reti bbuat filem.

hantu tak reall.
sumpah tak takott.

huk3

safiah sokher said...

Hhahaha.Suka lawak amoi pakai skirt .hih

cik suka senyum said...

:) "ehh dia dah wat lawak ke ni? ite perlu gelak ke skrg?

hehehehe lawak2..


oh ye genius gak tu idea nak wat antu kuar dr lubang jamban..haha..x penah2 lagi dibuat olang ma..

menusuk hati said...

seksi sungguh si amoi..aku rasa kalau kentot pun mesti bau petai gak si amoi tu..nasib bek amoi,bukan minah..

zaty luvlianncezzz said...

follow kamoooo

>.<

apezs shah said...

tipulah ni... haish


*follow here.

Melati said...

memehhheheh!!!! lawak oke!

PendekarPetai said...

akhirnya aku boleh bls komen korg... (selepas pinjam broadband kwn)


ferra ferro: lawak ek?? tq2... hehe


nur: giler seksi bulu kaki die...


eazy izzudin: mungkin gak kot... musim mengawan gamaknyer.. haha


nurul faezah: pelawas?? kalu cenggitu time berak kene layan movie la..


zura: tibe2 lak jadik cool...


cz aina: cendiakawan ader ckp, kekuranagan kite adalah kelebihan yg tiada pd org len... hee


mofaizmz: eh maner der.. (sambil geleng2 kepala)


nazrul ashraf: mak aihh.. ilang selera aku nak mkn...


eicahaha: aaa ek, mungkin gak kot... terlupe kaki die akan tumbuh bulu akhirnya... hahah


catherine: die nak g kelas kot.. ker buang kat dlm kelas smbil tgok lec?? hehe


shima azmi: ceh cm limited edition lak...


milo ais: wahh kejam...


ipin: isk2 aku sepak juge kang... haha


kurekure: selalu sgt tertipu..


yutaka: da terjah!! gud!!


cik fyza: waahhh lg kuat ngarut dr aku nie... hahah


cik azeya: tau tak pe...


safiah: hehe tq!!


cik suka senyum: sy suke name kamu!! hehe


menusuk hati: cina mkn petai ker??


zaty: tq ek!!


apezs shah: tak tipu la, kalu tipu, aku ckp.. hehe


melati: gelak peshen baru nie... hahaha

shah-kayrul said...

aku conpius jap bw n3 nie...dah last2 baru paham....aduhhh...

cik bahulu oren said...

veet amoi tu abis kot
xdapat nk buang bulu kaki
hahahaa

PendekarPetai said...

shah kayrul: laa cmner leh kompius lak mule2??


cik bahulu oren: leh habis ek?? oohh nie jenis bkn cm pisau cukur ek??

Mr n Mrs Zaidi said...

de jgk ker nme kg mcm tu....huhuhu...

kalu lelaki n perempuan same xde la yang menarikkan...sbb dijadikan laki n pempuan berbeza..hihihi..
tp de jgk pempuan leh buat mcm tu...

Leya said...

hahaha, ada pulak nama kampung cmtukan.

sapa la ketua kampung mangkuk. :D

Leya said...

hahaha, ada pulak nama kampung cmtukan.

sapa la ketua kampung mangkuk. :D

A.s.t.i.n.a said...

wkakaka saya gelak speechless..

cik sakdi said...

petai.. bab paling leh diteka mesti la cter melayu. bila hero n heroin nak nyebrang jalan, CONFIRM akan kene laggar kete, haha

PENGUMUMAN RINGKAS!!

kalu nak bace entri yg sebelum2 nie, jangan klik kat page tau.. klik kat "hasil bijih!!".. kalu klik kat "page" nanti entri berterabur..... sesungguhnyer... layout nie mmgla sangat....... LANCAU KUDA!! TQ!!!