Tuesday, May 31, 2011

MASA SEKOLAH JAHIL AGAMA

mase skolah dulu, subjek yg paling aku suke adalah PJK... pdhal itu laa subjek yg paling memenatkan, ketiak asyik basah jer time subjek tu... tp itu la yg disuka, mungkin sebb subjek tu tak memerlukan kepala hotak utk berfikir kot, tak macam subjek math dan sains...



sejujur-jujurnyer, mase skolah dulu aku paling tak suke time amali solat... time nie kene pegi surau skolah n solat berjemaah... sebenarnyer, bukan aku tak suka solat, tp... tp... aku tak suka cium bau kaki2 member aku bila bukak kasut masuk dlm surau.. perghh bau mcm cilaka beb..... (bek punyer alasan) so aku dgn member2 aku ape lagi,  cuba laa sedaya upaya bg alasan2 bongok kat ustat...



err... sy belum mandi wajib lg nie ustat, so tak buleh sembahyang....


td mase PJK sy terpijak taik lembu kat padang ustat, da kering kekerasan kat kaki, cmne nak solat??


suar sy koyak kat celah kangkang ustat, takut terkuar sesuatu mase solat ti.....



selain tu, ader gak member aku yg sggup pnjat pagar skolah semata-mata tak nak sembahyang, kejadahnyer... ader skali tu dia tersangkut kat tengah2 pagar sebb suar dia terlekat kat duri pagar, hahaha agak kelaka tengok dia menjerit mintak tolong mase tu....



kalu budak skema len pulak citenyer, spesis2 nie rajen wehh bab2 solat nie...... walupun kdg2 diorg azan zohor termasuk skali azan subuh punyer part, tp diorg tetap cool..... ader skali tu aku terdgr sorg budak skema nie terkentot mase solat, so aku dgn muka bongok ape lg, bertanyer la kat dia.....




petai yg ensem: weehhh td bukan ko terkentot ke?? apsal ko relax jer solat smpai abeh?? dah terbatal weh solat ko....


member petai yg skema: uiissshhh ko ckp leklok ckit... mane de batal solat aku... aku dah buat preparation td...


petai yg ensem: preparation?? what does it means?? (perghhh omputeh la pulookkkk)



member petai yg skema: td mase amik wuduk aku amik dua kali... so bila terkentot, aku ader lg satu wuduk wat spare.....


petai yg ensem: oohh ye ker... patut la ko kentot dgn penuh kompiden td.... pjg jer bunyik kentotnyer... bagus2....




terbaik kan member aku tu?? naseb bek la mase skolah rendah dia kencing aku... kalu skrg dia wat cenggitu, da lame aku sepak2 punggong itam dia sampai jadik merah..... so kesimpulannyer, mase skolah dulu mmg aku sgt jahil agama.... pas masuk skolah agama rakyat baru la cerdik ckit... cerdik yg betoi2 cerdik, bukan buat2 cerdik ok... hehe papaii.....

29 pengomen:

..gugu.. said...

owhhhh ade wuduk spare eh..

hahah bawu taw ;)

Cik Miera said...

wakaka... mmg naif la masa kecik dulu

bighagenjo said...

ajaran sesat betollah~ haha!

-hanyaaku- said...

kentot panjang tu ada bau tak??! kehkehkeh

Liyana Zahim said...

Ni mmg tol2 jahiliah ni.. Wakakakak..

Rozuan Ismail said...

haha.boleh plak back up ambik wuduk takut kentut =)

menusuk hati said...

mesti budak tu nampak kiut sebab kentut...haha!lama tak datang sini,lu sihat ke bro?hik

Zulfikar Hazri said...

kalau dia lagi genius kan, dia minum air wuduk tu... selagi tak kencing, selagi tu tak batal wuduk dia...

wakakakakakakaka.....

Opah Kentang said...

ade pulak wuduk spare ye..
tak penah dengar..ahakz..
macam2 la korang mase sek dulu kan..keke

Afuan Shah said...

hahahah...ngeng!!
bole plak buat 2 3 kali wuduk untuk prepare...mcm apa ja...cehh...
abes skema n pandai la tu!!kah3

miloais said...

hahahahha
alasan sengal betul lah
wuduk spare katanya

zazaw said...

kehkehkeh
celah mane datang wuduk spare entah lah
hahahah

eicahaha said...

bhakhakhakhak...
sia2 kene tipu...

kAyShaari said...

haha. budak2 senang je kne bohong kan. wuduk spare bagai. kecik2 da terover genius :D

^ C.e.n.g.k.i.h ^ said...

sangat dasat pemikiran die..perghh!! amek wuduk 2 kali tue..hahaa

PendekarPetai said...

gugu: uuhh terlambat, aku dr kecik2 dulu dah tau...


cik miera: mmg sgt2 naif kot... bende basic cenggitu pun tak tau... haha


bighagenjo: naseb bek la aku tak terikut ayah pin...


hanyaaku: tengok peram gak laa, kalu 3 ari nyer peram, almaklumlaa hasilnya... hahaha


liyana: ehh bukn jahiliah la makcik.. hehe


rozuan: power kan?? ilmu thap petala langit nie...


menusuk hati: org kentot pun ko kate kiut?? goddemmit... hahaha.. chat2... makin sehat nie, mkn tak terkawal...


zulfikar: kalu cenggitu tahan kencing boleh melambatkan proses pembatalan... hahahah


opah kentang: byk g opah, cuma tak bpe ingt dah, kene perah balik otak nie.. hehe


afuan: kdg2 tak syok jadik skema, tp kdg2 syok la pulakk.. hahaha


miloais: kalu mase kecik2 dulu, ade logiknyer ok... tp kalu ikut logik la kan.. hehe


zazaw: celah...... errr.... hahaha


eicahaha: mase kecik 44belas juta kali aku kene tipu tahu...


kayshaari: tau tak pe... mase kecik2 sume bende yg member ckp percaya jer (sambil mulut terlopong)


cengkih: sepatutnyer kentot dulu baru amik wuduk, tp dia amik wuduk dulu baru kentot... hahahaha

Puan Kutu said...

isk tu bukan jahil namanya..tu mls!haha..

Siti Mashitah Saidin said...

amek wuduk 2x? hahaha....
lawak~

Siti Mashitah Saidin said...

amek wuduk 2x? hahaha....
lawak~

EZAN IDMA said...

hahha tergelak besar aku baca yg wuduk wat spare tu

CikKaikazie said...

hahahahah rare betol amik wuduk 2x.

time skolah dulu selalu jln lmbt2 g surau sebab nak suh imam sampai rakaat akhir baru cepat2 masuk saf.pastu siaplah ustazah dah standby nak amik nama sape yg bangun sambung solat..

sya hassan said...

adoyaii... ad jgk spesis tue.. xpe2.. mse kcik xpe la.. kalo dah bsr tpi jahil lagi.. xtaw nk kate ape daaa.. haha

little ain said...

hahahaha mengong

: husna : said...

hahahaha...ade double wudu'?
terbaeeeekkk!

Cik Muda Sae said...

bley lak ada spare wudhu ye.. tp mmg tol la ko cakap, tem kelas fardu ain lepas skolah tu kaki sensorang hapak..2 minggu tak baso stokin pew...wahahahaha ~,~

✿ boonga_kecik ✿ said...

xboleh belah kot beb. sapa ajar amik wuduk dua kali kah3

Aku tido dalam iman. Kau ada? Har har har

Shamsuddin Amin said...

adeh...
siap ade wudhuk spare lg... haha

Miss Ran said...

hahaha bengong

nmpak sgt jahil

ksian ustaz tu penat ngajo

PendekarPetai said...

puan kutu: ehh yer ker?? demm aku baru tau ari nie... haha


siti: mase kecik itu perkara biase.. hehe


ezan: jom gelak beramai-ramai..


sya: waahh kalu da besar tak tau g baru betoi2 jahil.. hehe


ain: bersalahkah aku??


husna: segalanya mungkin... hahahah


sae: ko tau?? tu tanda ko tak ponteng amali... haha


boonga: pengajaran diri sendiri mungkin.. hehe


shamsudin: peringatan kot.. haha


miss ran: mase ustat ngajo lalu jer kat telinga, tak masuk... hehehe

PENGUMUMAN RINGKAS!!

kalu nak bace entri yg sebelum2 nie, jangan klik kat page tau.. klik kat "hasil bijih!!".. kalu klik kat "page" nanti entri berterabur..... sesungguhnyer... layout nie mmgla sangat....... LANCAU KUDA!! TQ!!!