Thursday, April 28, 2011

SELUAR KETAT

aku ader sehelai suar ketat, sumpah aku jarang pakai suar tu... sebb bila aku pakai suar tu aku rase hot... rase mcm sume mata memandang buntot aku..... bila berjalan kena kepit2, risau buntot melantun-lantun sambil berjalan.... hahahaha



ari tu aku pakai suar ketat tu pegi kuliah... mase nek bus, aku terpakse berdiri lak sebb seat da penuh.. god demmit rase dijiwa... dalam hati mula la bermonolog...



"janganlaa ader sape2 usha buntot aku....."




"alamak awek hot pulak kat belakang nie, demmm... mesti dia ngah usha2 buntot aku...."




"kalu dia tegur buntot aku seksi kang, sumpah aku terjun dari bus nie...."




menyesal wehh mase tu... rase cam nak telepon mak abah lak, mintak nasihat, dorongan dan pedoman.... tp risau aku terover, sampai nanges2 sebb pakai suar ketat, kantoi laa kat awek belakang aku nie.... hahahaha.. byk sebenarnyer kekurangan kalu kite pakai suar ketat... antaranyer....




1) masalah kentot yang sempurna

korang tak rase ke kalu pakai suar ketat melambatkan proses pengentotan?? betol nie... cuba korg bygkan kalu sabdu kentot korg tu panjang 5 harkat.. kompom angin tersepit.... pelepasan aroma yg mengharomkan tergendala dalam suar semata-mata dan kesannyer korg tak berjaya memuaskan nafsu kentot.... situasi ini diburukkan lagi (pergh cam celaka ayat nie) bila korg mempunyai hobi kentot bertalu-talu @ kerap giler babi... time mkn nak kentot, time minum nak kentot, time dating pun perlukan kentot utk amik mood... kejadah??




2) masalah kencing dan berak

yer benar anak2... kalu korg rase nak kencing, korg kene pk byk kali dulu bila pakai suar ketat... target masa leh tahan kencing dalam 10min... tp bukak suar jer memakan mase 1jam.... so?? belum sempat kencing kat jamban da bertempiaran terlepas dlm suar.... kan susah cenggitu... nak berak lagi la masalah problem... aku sendiri pnh kene, naseb bek la sempat bukak... da ujung2 tanduk kot mase tu..... hahahaha




3) masalah utk berlari

ini masalah yg paling kritikal... cuba korg bygkan kalu time korg pakai suar ketat, korg di kejar anjing?? perrgghhh.. terkangkang-kangkang nak lari dowh... dah la pecutan tak laju, anjing yg kejar tu sambil senyum2 jer kejar korg..... lagi memburukkan keadaan bila time lari tu suar terkoyak.. bapak aahhh.... lari sambil celah kangkang ditiup angin.. giler tragis.... hahahaha




ok da mls menaip, aku nak g tdo.... kesimpulannyer.... pakaian kita adalah cerminan peribadi kita... sumpah aku tak tembak sape2... so pk2kan laa ek.... hehe papaiiii!!!

44 pengomen:

Zulfikar Hazri said...

gila perasan ko, org tak pikir ape2.. ko plak perasan awek ushar suar ketat ko...

takpe, suar ketat amalan mulia.. berketat2 dahulu... bersenang2 kemudian..hahahahahahahhaa

rara pinkmafia said...

hahahahhahah tp bg i,bile pakai sua longgar sgt tak selesa lah.rasa menggelebeh je.mcm hopers pon hade.

CintaZulaikha said...

eeeeeeeeii jantan pakai sur ketat..apa kes..hihihi

http://aniesandyou.blogspot.com said...

pe kata seluar ketat tu sedekahkan kt buah nangka yg masih sexy tu??

Hadiah untuk followers! terhad! 5 orang sahaja!

miloais said...

dah lama tinggalkan zaman seluar ketat ni...
iols pakai masa zaman jahiliyah dulu...
now - selesa ngan yg longgar
pengaliran uadara pun bagus
hahahahah

bak sini seluar ketat uols tuh
bleh iols buat lap lantai kat umah
hak hak hak

Fyqa said...

hahaha guling2 baca

iQa~ said...

bg aku,klau suar ketat benda plg xbest adelah time mkn....
xbleh isi byk....hahaha~

kucarkacir said...

kesimpulannya...
jangan pakai sua ketat...hehehe

Ila said...

lelaki jgn pakai suar ketat2,nanti susah nak dapat anak..hehehe
Jom Baca KFC Chicken Chop

Asrul "iLham" Sany said...

hahahhaha lawak dowh...

aku pun dh takleh pakai suar ketat skunk, menonjol ke kang...

;D

menusuk hati said...

(sambil menyengetkan punggung untuk kentut)

::FAIZ FARISH:: said...

tak suka pakai seluar ketat

cik ubi said...

seluar ketat adalah inspirasi..hehe

nunui Joe said...

perempuan ka lelaki ka kalo pkai sluar ketat burokkk. haha

Lizzie Yasmin said...

klu ppuan.. ko suke plak suruh pakai suar ketat - ketat.. hahaha

afuan shah said...

hahahhaha...siot jak....
tapayah pakai suar ketat lah..x lawa pon...

NUR AYNIE said...

hahahha~~~~lawak2....part anjng tu xleh blah weii....gelak terguling2 dah nie hihihi~ naseb baik sye bukan warga seluar ketat metat hihihi ~

cik ayin said...

seksi oh..kahkahkahkah

Nur said...

barulah nmpk hot...hahah...plus seksa!

^ C.e.n.g.k.i.h ^ said...

wahahahahaaaaaa..
sumpah aku jd mereng seketika pas bce nie!
xyah dah la pakai suar ketat metat tue..eeiuww

Amna.Qadeeja said...

bajet maskulinla pakai suar ketat? err,xde kena mngena oke bye ! ;p

AJ Joket said...

euuuwww!! seluar ketat..mmg mnyeksakan...
tp lawak la entry nie...gelak sorg2 bca tgah mlm buta nie...hehehehee...

PendekarPetai said...

zulfikar: uuhh mungkinkah aku terlalu mengikut perasaan?? hahaha


rara: kalu ketat, jgn ketat sgt, kalu longgar, jgn longgar sgt... bersedang-sedang bak kate nenek aku... hehe


cintazulaikha: eh ramai jer yg pakai tau... cube perhati pas nie k..


anisandyou: skrg bkn musim nangka la mak cik...


miloais: amboi gaya ko ckp nie da mcm dlm golongan veteren jer?? hahaha


fyqa: smbil golek2kah??


iQa: wahh rasional... asal aku tak terpk ek...


kucarkacir: bace tak kesimpulan aku?? hehe


ila: mksudnyer?? jgn pakai suar ketat mase wat anak?? hahahaha demmm....


asrul: beruntung la kau kalu menonjol... hahahaha


menusuk hati: syukur ko masih ader...


faiz: gud!!


cik ubi: kejadah leh jadik inspirasi?? hehe


nunui: kalu bapok lagi la buruk kan..


lizzie: kalu kali pertama pndg no prob... hahaha


afuan: ok2 aku ikut nasihat ko...


aynie: leh percaye ke nie?? hahaha


cik ayin: demm blum tgok ko da kate seksi, cuak aku...


nur: berpeluh jer dlm suar.. hahaha


cengkih: waww gud!! len kali dtg lg k.. hehe


amna: err.. ok2 bye!


AJ: keep in touch dak uum!! hehe

cik sakdi said...

petai,, kau tau x,pakai suar ketat leh jadikan kau mandul. ?
wakakaka org tua cakp r,aku gtau je.

tips remeh alexa said...

kah kah kah, amalkan la selalu sampai mandul...kah kah kah

nadzirah razalli said...

haha..mata yg memandang pun ketat je..bagus entry ni :D

Adinda Amy Sensei said...

assalamualaikum pendekar petai..

terima kasih sudi singgah ke blog saya.....semoga ceria hari ni ek..

Tun Aqilah said...

obviously klu laki pki suar or baju ketat ak dah pndg smcm dah.. =.='
lgi2 klu bju ketat dah mcm nyah pn ade

Cik SHiNJU said...

hahaha...mantap n3 ko nih... :P

PendekarPetai said...

cik sakdi: err yer ker?? aku nak bakar suar ketat aku tu... hahaha


tip remeh: uuhh tidak..... boleh diselamatkan lg nie...


nadzirah: haa terasa kan?? hahaha


adinda: wsalam... same2.... tq ek...


tun aqilah: harap2 pandang tidak bernafsu!! hahahaa


cik shinju: semantap aku kan?? hehe

n!da said...

oke, en3 ni mmg bapak lawak oke!! hahahaha..

paling best aku dok bayangkan ko la orgnye yg mengalami masalah2 diatas ni tadi. hahahah

Opah Kentang said...

hahaha..masalah pengentotan tak bole blah la PP..
eehehhee..

Ape2 pun pakai suar ketat nak jalan pun kengkang la..
tak pasan ke?eehehe :P

♥:: cik fafa ::♥ said...

hehehe..comel entry nie...xdek motif cakap xomel...hehehe...
haaa...juz nak g tau, VCO leh dimakan dsemua peringkat umo, jantina...hehehe..lelaki ppuan semua boleh makan...

lau nak tau lebih lanjut,
jgn segan silu mai2 kelik2 ini link...
http://thiraberiey.blogspot.com/2011/05/attention-virgin-coconut-oil-vco.html

ups..terperomot pulekkk.... maap.tuan belog..(^_^)v

h A n Y S said...

ohoooi~lama x lepak sini,
btw weh, aku cukop menyampah n men-seksa kalau nengok pelumba2 basikal wehhh.. knp? ermmm..maybe ade kaitan dgn entri ang ari ni kot, HAH HAH HAH~!
;p

sha said...

haha~ pakai yg kita rasa selesa sudah..

Jgn nk ikut trend sgt tapi jiwa dan badan terseksa

Silent said...

pakailah kain pelekat.

Feza said...

kelakar kot. haha

bighagenjo said...

hahaha! seksi sangat ke bontot ko?

PendekarPetai said...

nida: ko nie asal yg buruk2 jer bygkn aku kan... isk2... hehe


opah kentang: eh yer ker?? cm de mslh cirit birit lak kalu kengkang2 nie... hahaha


cik fafa: waahh sungguh2 promotenyer.. tq!!


hanys: eh menyampah pun tgok jge?? hee


sha: sgt2 bersetuju dgn kamu..


silent: ken pelikat?? ditiup angin sejuk jer kan...


feza: yer ker?? biase2 jer...


bighagenjo: perghh susah eja name ko.. seksi kot, da hmpir serua cm JLO.... hahaha

Fatin Baharum said...

ce p tanya pompuan hot tu, camne dieorg pakai suar ketat. kentut sekat tak, senang tak nk tenting, auw T_T

latest entry : cheese tart ♥

Miss Lady Iena Nazir said...

err mcm ckp kat org len je..haha

Lynn Rahman said...

dah pasni jgn nk ketat2 sgt ;)

MisApple said...
This comment has been removed by the author.
Amanda Sasha said...

haha aku la awek di belakang kau tu. hahaha giler hot. LOL kidding jer.hehe =P

PENGUMUMAN RINGKAS!!

kalu nak bace entri yg sebelum2 nie, jangan klik kat page tau.. klik kat "hasil bijih!!".. kalu klik kat "page" nanti entri berterabur..... sesungguhnyer... layout nie mmgla sangat....... LANCAU KUDA!! TQ!!!