Tuesday, April 5, 2011

ASRAMA

akhirnya mlm nie boleh gak aku update blog... sibuk jer memanjang sem nie, mengalahkan suami yg ader 10 ekor anak... so mlm nie tak tau nak wat pe melainkan aktivti mengentot sambil sedawa.. perghh atas bawah kuar angin, giler nikmat... hahaha



entri kali nie aku nak cite pasal kehidupan aku kat asrama lak... nak cite byk sgt tak buleh sebb aku duk asrama lebih kurang 8 bulan jer, pas tu kena buang sebb kes bulu, eh silap... kes buli..... tp merasa la jugak duk asrama mase form 5... jadik laa kan..



masa duk asrama baru la aku tau, byk rupanyer barang terlarang yg tak boleh dibawak masuk, antaranyer rokok... aku ingatkan boleh isap rokok secara berjemaah dengan warden.... demmn betul.... selain rokok, tak leh gak bwk peti ais, sofa, almari, katil dan periuk belanga yg ader kat umah..... kalu bawak kompom warden paw letak kat bilik dia....




masa duk asrama aku suka buli budak tingkatan 1 sampai 3... tingkatan 4 segan nak buli sebb badan diorg lebih besar, gagah dan mantap dari aku, so buli budak2 yg badan kecik jer laa... sonok beb, kalu bab basuh membasuh bagi jer kat budak2 hingusan tu.... sumpah aku tak paksa diorg basuh, diorg yg nak sgt... so aku bg jer laaa.... hahahaha.




tapi yg susahnyer bila diorg basuh, mula la bercampur aduk baju2 aku dgn member2 yg len... pnh skali aku ternampak member aku pakai spender cap renoma kat bilik air..... patut la dari jauh cam knl jer lubang kecik kat spender tu, aku punye rupa nyer... haram jadah punyer budak2... tak selera aku nak paw balik spender fevret aku tu....




dan part paling sedih sepanjang duk asrama time aku kena buang laa... kes nyer sebb aku terkantoi dengan warden time bagi penampar kat budak2 mase dalam surau..... sume nie berpunca dari budak2 tu jugak, aku bagi tazkirah maghrib mase tu, abes jer tazkirah ader sesi soal jwb, tak dpt jawab kena la penampar... simple kan??? hahaha




kesimpulannyer, aku tertangkap..... ape yg aku kesalkan, saiz warden tu yg kecik sgt, aku tak leh cam dia, saiz doremon..... payah la aku nak detect dia mase kat dalam surau tu...... hahahaha... papaii....


\

sesungguhnyer gmbr ini mmg tak de kena mengena dengan entri... sweet kan?? begitu tinggi nya ukhwah fillah antara kedua-duanyer... kalu lah kambing tu jantan, mau tersepit telo dia kan?? hahaha

28 pengomen:

Shukri Mohd Ali said...

hahaha. memang asrama bawak banyak kenangan :D

efyna.pinkladies said...

gambar tu memang tade kene mengene ngn asrama kot. haiya

LiLohOnEy said...

kejap!

apesal muka mcm penah tgk eh?

ko ada g beli kuah rojak mak bie ke x ptg kemarin?

bahahaha, soklan xley blah :p

Freaky said...

haih teringat lak zaman sekolah dulu.

menusuk hati said...

Pergh!mantap lah lu bro!bagi tazkirah....ustad petai..pergh!

~SYAZ~ said...

duduk asrama mmg best..
masa ada kat dalam sane rase cm
penjara je sebab hidup x bebas..
ade warden..

tapi bila dah tinggalkan asrama
rindu pulak nak dok asrama..
:)

Nisa HEBAT said...

AKU TAU SAPE WARDEN TU!!!!! hahahahahaha saiz doremon sgt!!

Cik Miera said...

bapak kepada 10 ekor anak?kah3....takut betul la..

O'gosh said...

huhu..terkenang kenakalan dok asrama dulu..tua dah rupanya..uhuk

bact said...

kah kah kah
gua ingt gua sorg je kena buang hostel..
lu pon kena jugak ke??

miloais said...

asrama life memang indah
nak plak time buli junior

hahahaha

Lizzie Yasmin said...

cis pembuli... meh sini nak jentik telinga... hahaha

ct norfariza said...

kamu2... pengalaman pling seram duk hostel... satu hostel..gegar sbb kte ngan kwn sbelah blik men tendang2 dinding gune kaki..hahah... ayoo..sape yg tmbahkn kuasa gegaran smp stu blok bgoyang,,,???

::FAIZ FARISH:: said...

kejamnya kau, buli budak2...

NUR AYNIE said...

patot la busuk semacam petaii kentot upenyer...hahahhahhaha

melle amir said...

sangat sweet

Aqilah said...

tetbe t'ingat zmn asrama dulu
wuuuu ~~~~

PendekarPetai said...

shukri: byk g kenangan, tp aku da mls nak taip... hahaha


efyna: aku da tak jumpe gmbr len laa...


lilohoney: demm... tu aku laa... jgn kate ko yg jage kedai tu mase tu... hahaha


freaky: ko pun duk asrama gak ker??


menusuk hati: ko perli aku kan?? aku bg tazkirah kat ko kang... hahaha


syaz: sgt bersetuju dgn anda!!


nisa: adehhh ader dak 1 skolah lak.. kantoi la cenggini... hahaha


cik miera: laa ok pe... aku suka anak byk2 nie... hehe


o'gosh: aku harap ko lebih tua dr aku...


bact: nak wat cm ne dowh, warden tak suka aku sebb aku g hensem dr die... haha


miloais: ciss ko pun 1 level ngn aku...


lizzie: yer2 ti aku kirim pakai pos laju telinga aku kasi ko...


eza: waahhh... kamu pnh cite pglaman 2... sy pun ader penglaman hantu ok... hehe


faiz: tu adat tradisi, aku terpaksa wat.. ngeh2...


aynie: bila pulak aku kentot nie??


melle amir: tau tak pe...


aqilah: jom kembali ke sekolah... hahah

ZurainiSwarnoD'Amor said...

hahahhahaaa ! sengallll :))

http://zurainiswarno.blogspot.com/

PendekarPetai said...

mane ader.. ko tipu... hahaha

Dekcik said...

suke duk asrama tapi x ske perjumpaan..

senyumSOYA said...

xpenah duk asrama~

AdiaLuze said...

Salam berbalas kunjung dan polo ^_^

Comelnyeeeeeeeeeeeee kambing tuuuu ;D

Puan Kutu said...

wah pandai membuli..bab spenda tu mmg takble blah!hahaha..

qucachahir said...

thankz singgah blog.. :)

NM02 said...

hahaha...

jwb sambil garuk punggung ye..

nakal!

Far8 budak baik said...

ahahaha tahi lalat kat hidung...
x macam siti ar gini hik2..manis der ada tahi lalat..=)

n!da said...

ukhuwah fillah yea? hahahaha

PENGUMUMAN RINGKAS!!

kalu nak bace entri yg sebelum2 nie, jangan klik kat page tau.. klik kat "hasil bijih!!".. kalu klik kat "page" nanti entri berterabur..... sesungguhnyer... layout nie mmgla sangat....... LANCAU KUDA!! TQ!!!