Sunday, April 24, 2011

PERBUATAN SIA-SIA

alamak... terlupa lak aku ader blog... hahahaha



malasla nak mintak maap sebb lambat update blog, bukan salah aku pun tapi salah lecture2 kat u aku nie ha... bertaburan asgnment yg diorg bagi... kadang2 bila dah terlalu tension rase cam nak makan nasik pakai punggong pun ader....



sepanjang aku tak update blog, banyak keje sia-sia yg aku buat.... ari tu sambil termenung aku tengok member aku tdo kat katil dia.... bosan2 tengok laa bulu ketiak dia yg bertempiaran kat bawah lengan.. (bulu ketiak tiada di dagu yer kwn2). geleng2 kepala aku sekejap, kalu ikutkan hati nak jer aku pegi kira bulu ketiak dia.... tp aku tahan nafsu bangang tersebut, lantas hati berbisik.....




 "kalaulah diberi peluang, aku sanggup cukur bulu ketiak dia nie.... aku sanggup...."



"agak2 kalu kira pakai kalkulator bulu2 nie, infiniti ke jawapnnyer ek??"



"boleh ke kutu hidup disitu?? kalu kutu masuk cam sesat jer......"




"naseb bek la ketiak dia tak leh bercakap, kalu tidak mau kene maki...."




itu baru keje sia-sia yg pertama.... yg kedua pulak.... semalam aku mandikan kucing kat blok penginapan aku nie... korg tau, ptg td boleh pulak aku terjumpa kucing yg sama aku mandikan semalam pegi tdo kat dalam jamban cangkung.... serius.... sumpah aku tak tipu, motif natang tu tdo kat situ aku tak pasti... yang pasti kucing tu mmg babi... membazir jer shampoo follow me yg aku gunakan utk wangikan dia....




yg paling aku kesalkan, sebelum2 nie kucing tu selalu jer tdo ngn aku kat atas katil.... arrgghhhh!!! selama nie aku bergelumang dengan taik!!! patut laa kat badan natang tu ader jer bau taik satu malaysia.... raju, ah chong, ahmad, mutusamy abeh sume sekali kucing tu pulun kat bulu dia..... hahahaha.... bala bala....




kesimpulannyer anak2..... jgnlah buat perbuatan yang sia-sia ok.... aku nak cuba kurangkan nie.... korg bila lg??? papaiii.....

25 pengomen:

Zulfikar Hazri said...

makan nasik pakai punggung----> hahahaha lawak lawak,

bulu ketiak infiniti...hahahahaha.. lawak lawak...

best gila ko dah update blog... ape ke lawak sangat ni...hahahahaha

CintaZulaikha said...

nak terburai isi prot dok baca entri nih..kakakkakka~~

menusuk hati said...

tak berapa nak kelakarlah pula kali ni...kecewa aku dengan dirimu bro...(sambil unfollow blog ni)

little cart00n said...

hahhaa..
takleh blah kucing pun siap shampookan dengan shampoo follow me tu..
hahhaa

eicahaha said...

hakhak...gila mengarot kao nih...

cik ubi said...

aku baru letak air wiper plus shampo sunsilk..

tu pun rase rugi amat..

syg ko binatg eh?jiwa animal ni!..hehe

PendekarPetai said...

zulfikar: hahaha... tq bro... kalu ade seratus follower cm ko, sumpah aku update blog tiap2 ari.... hehe


cintazulaikha: waahh terburai?? kutip balik.... hahaha


menusuk hati: demmm... ko mmg, tacing aku... hahahaha


little cartoon: mandikan dgn shampoo follow me dgn harapan dia jadik wangi... tp kucing tu tak de sivik lak..


eicahaha: mengarut tu ka hobi aku, ko mcm tak tau jer...


cik ubi: len kali guna shampoo yg dah dipakai.. tadah kat bilik air... hahaha... sumpah aku syg kucing....

NUR AYNIE said...

ahahhaah~~~ lawak glerrrrr.....
patut la petai pon dah tak bau petai...bau taik dah gara2 kucing yg dikatakan xde sivik tu..hihihi~~~ =P

Cik Miera said...

haha...murninya mandikan kucing..kah3..nasibla..basuh la cadar tu..haish

Ila said...

kurang jgn tak kurangkan...heheeh

LiLohOnEy said...

aku pon sama, padat gila sem ni.

tp xpe, sb ni dh final sem.

dh xkn ada kelas lagi melainkan aku sambg belaja lg.

sedihnyaaa nk abes da belajaaa :(

miloais said...

memang sia2 keja yg uols buat tuh!
mengong betul nokkkk!~

kalo uols tak de keja - tak tau nak buat apa...meh le datang umah iols - tolong2 cuci bilik air - cuci pinggan-mangkuk kat dapur - cuci kereta yg dah dua minggu tak bercuci.. bleh kan????

hahahahah

Asrul "iLham" Sany said...

lama tol tak melawat blog ko...

harap keep in touch ya

;-)p

.sweet-ants. said...

hahaa bongok la ko ni, lawak gile

PendekarPetai said...

nur aynie: eh2 cm biase lak ko cium2 aku kan... hahaha


cik miera: berjiwa binatang... hahaha... uishh cadar tu da dikuarantin...


ila: bek lah... anda sudah??


lilohoney: tau tak pe, da tak dpt nak jge kedai kat sime darby kan... hahahah


miloais: waahh byk lak keje ko nak bg aku kan.. len kali bg ckit2 sudahla, tolak habuk ker... hahaha


asrul: tq bro!!


sweet-ants: mane de bongok, kire bijak la nie... hee

cerita atiqah amran said...

hahahha..siak gle dak neh..spe tah rajen usha bontot ko..

^ C.e.n.g.k.i.h ^ said...

hahahahaaaaaaaaa..
ape hal la aku xbhnti gelak nie..
cish! part bulu ketiak tu LOL..

PendekarPetai said...

atiqah: aik tak pnh2 ko salah komen entri?? hahaha


cengkih: waaahh da membawak la 2.. hehe

GDI : Pandangan saya said...

apa lak cuko, ko tibai buat cornrow barulah diva...ngeh ngeh ngeh

nadzirah razalli said...

haha..terer..baik jd makhluk asing je :D makan ikut punggung :D

Tun Aqilah said...

x ssak nfs ek kcng tu ko bg mndi..
hahaha
siap pki shampoo follow me lagi tu

PendekarPetai said...

GDI: haha idea yg sgt bernas!!


nadzirah: ye ker makhluk asing mkn guna punggong??


tun aqilah: jenuh gak la dia meraung... pakai sympu tu baru wangi beb... hehe

Opah Kentang said...

hihihi..nape tak vacuum kan aje ketiak dye kalau agak2 ade kutuu..
ehehehe..

Terbahak la Opah gelak..
sempoi giler PP :P

n!da said...

hampeh pnye kucing. hohoho

PendekarPetai said...

opah kentang: kalu vacuum bkn dia nyedut ke nanti?? tak pedih ke?? haha


nida: tau tak pe.. mls da nak mandikan...

PENGUMUMAN RINGKAS!!

kalu nak bace entri yg sebelum2 nie, jangan klik kat page tau.. klik kat "hasil bijih!!".. kalu klik kat "page" nanti entri berterabur..... sesungguhnyer... layout nie mmgla sangat....... LANCAU KUDA!! TQ!!!