Sunday, March 27, 2011

BILA DALAM BAS

aku suka makan sardin... part paling aku suke time kunyang tulang dia , mengunyah semudah menyebut ABC... tp aku tak suka naik bus yg penuh macam sardin.... almaklum la, bila berhimpit-himpit dlm bus, mesti kaum adam macam aku nie ha yg jadik mangsa keadaan.... so terpaksa la redha.... hahahaha




byk dowh pengalaman naik bus kat dalam u aku nie... korg nak tau?? ahh tak nak tau pun aku nak cite gak....






kenangan 1:-

aku pernah tersinggol pompuan somalia mase berebut-rebut nak naik bus... korg tau dak maksud tersinggol?? tersinggol dan terogol 2 perkara yg berbeza ok.... adehhh, dlm byk2 pompuan kenapa la somalia yg terkena.... so lepas terkena, tiba2...... tiba2..... dia usha2 aku... kalu usha2 sahaja aku tak kesah, tp dia usha2 miang lak.... mcm usha bernafsu kat aku.... giler cuak aku mase tu... kalu lah mase tu dia wat pe2 kat aku, sumpah aku menjerit dalam bus..... hahaha






kenangan 2:-

kenangan nie agak mengiurkan laa... aku pernah ternampak, diulangi ternampak... amoi punyer bulu ketiak sepanjang 2cm kat dlm bus.... euuwww... automatik rase nak termuntah mase tu, biase laa bila seat da penuh kena la berdiri kan... so bila berdiri kena la berpaut pada sesuatu... amoi tu paut la pada tiang kat dlm bus, posisi lengan agak tinggi... so ketiakan terpapar disitu.... aku rase mungkin dia terlupa nak cukur, tak pun mungkin bagi dia kelihatan sebegitu agak sweet.... demmmmnn...




kenangan 3:-

aku pernah menjadi saksi dimana seorang lelaki gagal mengorat seorang pompuan cun dlm bus... kecian laki tu, cinta dia ditolak mentah2.... tp aku tak tak salahkan dia, nak wat cmner, da muka dia muka pecah rumah... hahahaha.... nak mengayat pun beragak la brader, kena tengok situasi dan keadaan jugak, pastikan soalan mengayat mudah difahami dan tidak berstruktur.... nie aku tengok soklan yg dia tanyer pompuan tu bapak la susah... pompuan tu kena stadi lak dulu baru leh jawab... kejadah??? hahaha



sebenarnyer byk lagik kenangan aku sepanjang blaja kat u nie... tp tak pela, aku postpone dulu... nak g mandi bersahaja jap.... hahaha.. papaii sume!!

35 pengomen:

menusuk hati said...

ceh...hampir terogolah tu..cover2 pula..fieewwiiitt!

menusuk hati said...

ceh...hampir terogolah tu..cover2 pula..fieewwiiitt!

menusuk hati said...

oi?kenapa keluar 2 kali?cit!!

shafinaz (: said...

Hahah ! usha bulu ketiak org ? yeckks :p

PendekarPetai said...

menusuk hati: ko da taksub dgn blog aku nie... yesssss..... hahahahahaha


shafinaz: tgok... mesti de org slh ertikan... TERNAMPAK ok.. hahaha

Anisa Hang Tuah said...

cewah.jodoh dgn pmpuan somalia kot
hikss

Cik Miera said...

wakaka...aku suka part ko ngan pompan somalia tu..haha nsib la ko xkene rogol kan petai..

Cik Farah said...

petai nie takde taste ke, gedik2 ngan somalia wat pe la.. ha3x.

aku punye kenangan naik bus plak, ade orang cina debab ni gi hempap badan aku,salah pakcik drebar bus tu buat willey mse ondaway nak naik dkg5, gile berat ah! ha3x.

::NelyLeyana:: said...

wuahaha.

naseb baek org somalia tu x ikot ko balik rumah...

ok gak dpt pasangan foreigner... :)

little cart00n said...

elie pnh terduduk atas paha lelaki time berdiri dalam bus yg macam sadin..haish! :p

nu-own said...

masa naik bas..ada sorang laki ni tengah pegang gambar..pastu angin tiup then jatuh kat kain sorang kakak ni...dia pon cakap la.. ''kak angkat kain jap,saya nak ambik gambar'' xpasal2 kena penampo..HAHAHA :D

mendatak hijau said...

penah kott tersungkur mase naik bas..cium tangga penuh syahduuu

.sweet-ants. said...

hahaa lawak ko ni. dah lama x naik bus, pengalaman kita lbh kurang laa.

pja said...

wahahaha

dasat sgguh experience ko nih petai..

tp part bulu ketiak tuh, siyez wei..goli mak!!

Rina Rossoneri said...

yang kedua itu sgt mengerikan

cik ayin said...

kalo jenis indon yang berbau,duk pulak sebelah pastu tengok2..cam haremm

NUR AYNIE said...

hahaah~~~ wow~!somalia tu....vogue gtu hahaah

sW33tdARLiNG said...

tiba2 teringat gak pengalaman2 naik public transport dulu2

Shukri Mohd Ali said...

bas...sempit...uh...

Owner of ~fuNtaStY..YuMmy~ said...

naseb baik en petai tak kene angkut bawak gi somalia hihi...
kalau tak, kene tuka name petai somalia la plak,..=p

::FAIZ FARISH:: said...

somalia? hm...

TunAqilah said...

kejadian 1 tu mmg terbaik pnye
hehehe
nsb le ko ade kt sini lagi
klu x ko pn dh ikut org somalia tu
huhuhu :D

Encik Suami said...

sardin??
huh..klu sekali sekali makan..mmg melantak kaw2..bertambah makan.
sedap kan?

jemput terjah * Sedey..tinggalkan isteri & anak2 *

Opah Kentang said...

kenangan dalam bas memang macam2.
kalau cite satu2 sampai 100 kengan pun orang tak berenti gelak..
ahahah..

pasal cukur tu..nape tak tolong shave kan aje mase dalam bas..huhuhuhu..:P

zazaw said...

aku dulu
mmg tak nya nak naik bus
dah belajar ni baruuuu lah naik busss

PendekarPetai said...

anisa: kalu yg cun, aku terima.. haha


cik miera: aku bersyukur sebb mase tu org ramai kat dlm bus...


cik farah: cina debab tu laki ke pmpuan?? kompius aku nie....


nelyleyana: waww kalu dia ikot balik umah, mau melompat mak aku...


little cartoon: aku sedang membayagkn situasi itu.. perghhh nikmat lelaki tu!! hahaha


nu-own: betoi2 ke kene penampo?? free jer dpt....


mentadak hijau: perghh.. gigi ko tercabut tak??


sweet-ants: alaa ko org kaya, mane nak nek bus... hehe


pja: betoii beb.. nmpk cm tak logik.. dunia skrg da mcm2...


rina: mengiurkan laa....


cik ayin: yg nie paling aku tension.. terpaksa bwk tekop idung...


nur aynie: ko nak kene ngn pak somalia lak ke?? hahaha


sweetdarling: dulu2 jer ke?? skrg da pakai helikopter pe?? hehe


shukri: pastikan 1 seat tak duduk 3 org k... hahahaha


funtasy yummy: tak mau ahh.. dorg tak sunat g... hahahahahah


faiz: awek lame ke??


tunaqilah: giler ngeri... aishh...


encik suami: best woo.. utk org yg kesempitan ekonomi mcm aku...


opah kentang: tau tak pe.. terlupa bwk pisau cukur, aku bwk gunting jer mase tu... nak buang pendek sgt g... hahahahha


zazaw: cm tu lak.. dulu tak knl g bus ek?? hehe

Anna King said...

hahahaa.. lawak tol lah.. yang xboleh blahh kenangan no.1 tu.. pe barang pompuan somalia kan... ^^

NAZRUL AZAT said...

muahahaha...gelak sat muahahhaaaa

intan.maisarah said...

...............

kenapa gadis somalia tu mcm tu?

menakutkan

PendekarPetai said...

anna king: hahaha aku ingin mengekalkan keturunan melayu... tp kalu jawa tak pe.. hehe


nazrul: gelak sat jer?? ang kena mai cnie slalu k...


intan: bg diorg buat cm tu tak menakutkan kot....

Zulfikar Hazri said...

hehehe, best pulak blog ko ni pendekar petai oi.. aku follow la kerana best...

aku baru buat entry ngorat awek dalam bus.. jemput baca ye.. :)

Anonymous said...

Wahai pendekar pemakan petai gred H.. Hamba nak tahu jgk soalan apa yg susah sgt, sampai si adinda tue kena balik study luu? Coz nk gak cri point untuk tnya kt awek hamba... Aaaa cer crita!!!

PendekarPetai said...

zulfikar: orait bro, aku terjah.. hehe


ntah sape: kalu ko nak tau, ko kena perkenalkan diri dulu... kite wat orientasi sunior junior jap... hahaha

Puan Kutu said...

kehkeh lupa nak cukur bulu ketiak tp ada hati nk pkai bju lengan singkat.nasib tak berbau..

n!da said...

benci la pendekar petai ni.
suke buat aku gelak sorang2 depan pc macam orang giler. cisdel. hohoh

PENGUMUMAN RINGKAS!!

kalu nak bace entri yg sebelum2 nie, jangan klik kat page tau.. klik kat "hasil bijih!!".. kalu klik kat "page" nanti entri berterabur..... sesungguhnyer... layout nie mmgla sangat....... LANCAU KUDA!! TQ!!!