Sunday, November 14, 2010

MEMALUKAN DAN MEMILUKAN..

aiihh rajin lak aku update blog kan, sume nie gara-gara bosan tahap gaban kat universiti.... ini la akibatnyer bile sume org balik kg tp aku lak jdik jaga tak bertauliah kat cnie..... kononnyer nak stadi, ceeiitt... aku da agak sang petai kompom tak stadi..... demmnn......


berbalik kepada tajuk post ari nie... memalukan dan memilukan.... td aku google utk dpt imej 'memalukan', dan ini la hasil yg aku dpt:-











sial jer..... da lame2 aku tgok gmbr org tua nie baru aku prasan, tak kene ngn statementla... tgok riak muke die rase cm nak pelempang pun ader.... muke die mcm menagih kaki aku jer..... tp tak pe laa, korg bsyukur jer la dgn ape yg ader......




aku sgt yakin dan percaya la, dlm idup korang mesti penah jadik sesuatu yg memalukan kan?? (pe jadah asyik -kan2 jer nie??) tak kisah la laki ker pmpuan..... nak tau contoh pkra2 yg memalukan pnh blaku pd lelaki??


a) lepas g kencing kat toilet, ader 'tompok' basah lak kat 'tempat' tue..... pakai lak suar yg warnanyer sgt kontra dgn air.... abeh la kamu.... kamu dkategorikan sebagai..............  'gelojoh'....


b) berlagak macho depan member2, pas tue ngah bjalan tsadung lak kat longkang.... (nak haram)


c) face to face dengan awek yg kite berkenan, awek  tue senyum2, tunduk2, malu2, ronggeng2(eh bkn), tapi bile mintak no telefon tak kasik.... haha bapak tragis...


d) dah tegur sorg member, tak kire la laki ker pmpuan.. tp qada dan qadar dah menetapkan yg member kite 2 tak prasan kite tegur die.... time 2 dah angkat tangan....... aduhh bullshit....



e) yg nie kompom PM pun akan rase malu dan rase cm nak terjun bangunan jer, pabila terbitnya fajar siddiq sehingga terbenamnya matahari.... hahaha bongok la petai.... bkn2, pabila nak bsalam ngn seseorg, tp die tak perasan... serius rase nak tukar tgn dlm bentuk berjabat kepada penumbuk!! dlm hati mase 2 mesti ngah meronta2 ckp, sambut la tgn aku! sambutla tgn aku!...... dpt lak time 2 ngah atas pentas, ader sesuatu event besar... sume org tgok kite beb!! haha




f) time kite ngah mandi kat hostel, kite nyanyi la sebuah lagu dgn penuh syahdu, berperasaan dan berirama.. tibe2 dtg 1 suara, "tak sedapla bongok!!"



g) korang nak lg ker?? yer laaa aku bg lagik 1, spesial punyer tarak juai...... terkentut depan awek cun atau tmpat yg ramai org..... lg tersiksa dan memeritkan bile kentot 2 berbau biawak panggang dan buaya salai....... lagi tragis ble bunyik kentot tue pun cm nak gtau seantero dunia yg kentot itu milik kamu......





haaa itu la serba sedikit berkenaan perkara yg memalukan dan memilukan.... korang nak tau yg maner 1 penah jadik kat aku??? teka2, kalu betoi aku kasik pelempang secukup rase.......... yg lasssssssssssssstttttttttttt skaliiiii....................... (' _ ' ")




                                excuse me, i tkentot td...................... demmmnnnn!!!!

17 pengomen:

Anonymous said...

hahahaha.. sangat tragis dab memilukan wahai petai!!! aku tao sume no da terjadi kat ko kan petai??sbb tue lah ko tau sume nie.. tapi yang no.2 tue terjadi kat kasut putih(name dlm fesbuk)..agaggaggggaga.. ak taktau la ngah kaver macho ke ape.. spi tersadung kaki lam longkang..hihihi adess jahat aku niee.. terpelanting telepon 2 meter ke depan..hahahhhahahaaaa

pendekarpetai said...

ceh anonymous konon... bajet aku tak knl ko la nie?? haha.... sori ckit... nie sume pengalaman member2 aku laa.. pengalaman aku yg last 2 jer... hahaha... tsadung smpai rosak rambut!!

IFA Athirah said...

hahaha..hang makan apa smpai bau camtu sekali?tragis2x.xpe.at least ade pngalaman!hoho

pendekarpetai said...

kebetulan lak bru pas pekena ulam petai!! hahaha...

Ariffin Janal said...

hahahaha nak harammmm

maCy said...

part jatuh tsadung si macho tu mmg cm haram hik3

Eyka said...

jom2~hee:)..thnx taw awk jenguk eyka..hee:)

PendekarPetai said...

ipin: weh pilih la yg maner 1 pnh jadik kat ko...

macy: aihh pmpuan tak pnh ker??

eyka: same2.. siang ti kite kado' (eja pelik)tdo ek.... hehe

Maya Ismail said...

hi..i'm ur new follower..tergelak bc post ko nih..hahha..anyway,selamat berblog =p

PendekarPetai said...

tq.... just want to look ur smiles..(eh tbe2 lak jadik trademark)hehe

c mok said...

hai mai cini baca entry ..
=D

PendekarPetai said...

sudah terjah!!

Alia Ramley said...

ske tgk gmbr kucing tue.. haha.. comey..

PendekarPetai said...

comey cemun... hehe

ღ Sumomo-chan ღ said...

seriously your post hilarious ! hahaha :D
lawakkkk laa. pagi2 da buat saya gelak :)
haih,petai oohh petai. hahaha ^^

PendekarPetai said...

nak gelak kuat2 kene tengok kiri kanan ok!! hehe

funtasty said...

kalau kentot kt khalayak ramai, tp xde bau, besenye dokrang buat dono jek.....kite pon perlu dono gak la..hihi

PENGUMUMAN RINGKAS!!

kalu nak bace entri yg sebelum2 nie, jangan klik kat page tau.. klik kat "hasil bijih!!".. kalu klik kat "page" nanti entri berterabur..... sesungguhnyer... layout nie mmgla sangat....... LANCAU KUDA!! TQ!!!