Thursday, October 6, 2011

PANGKAL LENGAN

korang kenal tak siti saleha?? alaaa bkn mak cik leha jiran aku tu, kalu yg tu dah ade 6 org anak.... leha yg nie adik kpd sam bunkface... sorry to say la kan, tp dia tu dulu sebenarnyer ex aku... tp opah aku suruh aku putus ngan dia, nak wat cmne jodoh tak pjg... sume tu gara-gara dia masuk iklan enchanteur.... alaaa iklan yg sental-sental ketiak tu.... hahahaha


hahh korg tak pnh tengok iklan tu?? ok2 aku bagi sinopsis iklan tu ckit....


"seorang lelaki-muka-hensem-nak-mampos-mcm-gay terpikat melihat siti saleha berlari terkedek-kedek bersama kawan2nya... tanpa di duga siti saleha telah menerbangkan ketiaknya untuk melepaskan belon maka terpaparlah ketiakan yang lawa melampau tanpa bulu....." hahahahaha (sedap jer pulak ayat aku nie)



haaa nampak dah situasi iklannyer?? best dowh iklan tu... disebbkan iklan tu la free2 jer aku pat tgok ketiak siti saleha... ingat senang ke?? kalu setakat tengok ketiak bapak aku, dah bosan dah.... tengok ketiak korg?? ishh mau muntah 3 hari aku nanti....


apekah ciri-ciri seorang duta iklan sental ketiak??


1) ketiaknya mestilah sukar untuk ditumbuhi bulu atau dalam kata lainnya ketiak tidak subur... ya anak2, hanya ketiak yg tidak subur sahaja layak.... korg tau dak, ketiak mereka lebih licin dari kulit muka aku?? sial WTF...... pakai pencuci muka kot ketiak jenis cenggitu.... hahahaha



2) ketiak juga haruslah putih dan sebaiknya bersilau apabila disuluh dengan torchlight.... bersilau beb, kalah kepala bapak aku lg..... (ti da tua kepala aku pulak jd bahan) angkat ketiak jer mata pedih, angkat ketiak jer mata berair... korg bygkan la kalu diorg angkat ketiak time dalam kete... uisshhh mau ramai yg eksiden sebb silau....



3) ketiak tidak seharusnya bergerutu seperti ketiak petai..... yer aku akui, ketiak aku kaya dgn lemak dan protein yg tidak diperlukan oleh badan... so dia berpindah ke ketiak.... (tak leh halang) korg tak jeles ke?? aku jeles beb.... kemana hilangnyer kegerutuan ketiak mereka?? apekah celaka nyer ini semua?? hahahaha



ok................. entri kali ini terlalu merepek... papai...... hahahahaha (gelak lg)





21 pengomen:

Asrul "iLham" Sany said...

LOL

;-)p

dayu_myself said...

pergh...gila la hang..
hahahaha
nak jdi duta sental ketiak ke??
pfttt...

Elie Lily said...

lelaki jarang jadi duta iklan ketiak ni..tak taulah nape eh.. :D

Izzaty Ishak said...

Kah kah kah. Nampak sangat jeles tak leh jadi duta iklan sental-sental ketiak.

~Nana 귀여운~ said...

enrty sengal

Izzah | zulkifli said...

entry ciri-ciri seorang duta iklan sental ketiak pon boleh jadi bahan..hehe

Cik Miera said...

aku layak dah nk jd duta iklan ni.. semua ciri2 ada dah.. pasni roger2 aku kalau ada yg nk pakai model ketiak ye :))

Zulfikar Hazri said...

pinjam deoderen .....!!!

bighagenjo said...

hahaha! wujud ke ketiak macam tu eh? potoshop je kot,, ahak.. licin sangat kott

eicahaha said...

bhahaha...mengarot la kao ketiak...
eh...petai...

eeqa~ said...

memang merepek.. tak dapat dnafikan :P

Anonymous said...

agak2 ketiak robi leh jadi cm siti saleha tak petai...hakhakhakhak..

from: roomate kesayangan aman

Anonymous said...

aq rs ketiak robi skng ni da blh fight dgn ketiak siti saleha dowh.ari2 aq tgk dia p cukur dkt dpn cermin luar bilik tu.hahaha..


from: bestfriend eon

Robi AMZ said...

ait3...pesal ketiak aq jd bahan ni? ketiak aq elok je dok diam.x menghembus bau pun.apatah lg menggigit korang.ooo....nak sgt ketiak aq ek? tggu korang.aq cabut bulu ketiak serumpun sumbat kat hidung korang.nnt ko tau la tggi rendah ketiak siti saleha...
hahaha....

Anonymous said...

erkkk..bkn ko p cabut tampal dkt dagu ker robi.hahaha..


from: bestfriend eon

Anonymous said...

ooh...jd kat dagu robi 2 bkn janggut le, bulu ketiak die rupanya..patutle lebat je aku tngk..baru aku tau..hakhakhak

from. roomate kesayangan aman

PendekarPetai said...

asrul: hehehe...


dayu: da kompom2 aku failed mase audition...


elie: sebb ketiak lelaki jarang clean n clear...


izzaty: err mane ader.. ko fitnah aku...


nana: lahir dr org yg sengal... hehe


izzah: alaaa tak terniat pun...


cik miera: duta sental ketiak tak de lg audition, duta pukul ketiak ade, mau?? hahaha


zulfikar: tak leh kongsi, takut HIV.... hahahaha


bighagenjo; kalu dlm video leh ke photoshop??


eicahaha: sehingga ko tak leh bezakan aku ngn ketiak eh??


eeqa: terima kasih eeqa ata pujian itu... hahahah


member aku: ape kejadah korg wat tmpt komen nie mcm komen facebook haaa syaitonnirrajim!!!

^ C.e.n.g.k.i.h ^ said...

kahkahkahkahkahkah!!
trauma siti saleha baca entry nie,
jap aku call dia!

model pakaian muslim wanita said...

salam kenal dari saya,,sukses yahh dengan postingan nya

Outbound di malang said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

visitme@FaTiN cOrNeR said...

petai, mn lg entry seterusnya??

PENGUMUMAN RINGKAS!!

kalu nak bace entri yg sebelum2 nie, jangan klik kat page tau.. klik kat "hasil bijih!!".. kalu klik kat "page" nanti entri berterabur..... sesungguhnyer... layout nie mmgla sangat....... LANCAU KUDA!! TQ!!!