Sunday, August 29, 2010

puasa......

fuhh.... setengah jam mase diperlukan untuk aku ingat blik password blog aku nie... hebat kan?? macam sial hebatnye.... itu la tandenyer da cukup lame aku tak update blog.... macam2 bende aku taip td untuk ingatkan blik password aku, antaranyer..

'siputbabi88', 'kentutbasah', 'winston20', 'gorengponsodap'......

sume tak kene... dan aku mencube lg.....


'sialnakharam', 'lancaukude88', 'pepasswordniegampang'...


dan yg peliknyer, selepas aku mencarut marut reka password, last ingat lak..... so moralnyer?? mencarutlah utk ingat blik password anda....

ok....... setel pasal password.... cite len lak.... skrg kan bulan pose, tbe2 tringat kenangan mase kecik2 dulu time pose... mase kecik2 bulan pose la yg pling tak suke, toi tak?? jgn menggeleng, sebb 2 la hakikatnyer....


antara gelagat yg brubah time bulan pose:-

1) time mandi
mase bulan biase mandi 5 min pun da rase lame, tp ble bulan pose 50min pun tak ckup..... mane taknyer nak telan bgelen2 air mase bulan pose memerlukan fokus yg tggi (sebb takut mak nmpak)..

2) kepenatan
mase kecik2 dulu pnt cm nak mampos jer ble time pose... mule la tdampar kat sofa, ttonggeng kat depan tv, bguling kat dapur (dengan harapan mak kecian dan bleh la bukak pose).. wawawa

3) bau mulut yg melampau
dulu kalu bckp ngn abah kene ader jarak 3meter (sekurang2nyer), kalu tidak idung tak dpt trime kesan bau yg sagt kuat kuar dr mulut abah..... kesan yg pd aku mampu membunuh dan leh wat dtgnyer demam panas 3 ari 3mlm.....

4) tdo memanjang
ble time pose suke toi tdo... tp skrg pun cm same jer.... haha.... pnh laa skali skala ble bngun dr tdo jer da pukul 9mlm.... mak bapak aku kenekan aku.... sabar jer laa.....

yeah itu la antara gelagat bulan pose mase kecik... aku da mls nak menaip, so kesimpulannyer... perbuatan kite mase kecik la yg akan dorong perangai kite ble da besar... tq shuhairah, tq abu talib.... sebb didik anak kamu nie bpose dr kecik lg....... hehehe luv u...........

3 pengomen:

syazwani kamil said...

senget betul la kau ni faizal. sakit otak aku baca. hadoi la.

pendekarpetai said...

haha sakit otak?? anda mengalami gegaran otak?? mcm ini, mcm ini.....

inikesahiduphaku said...

comey giler berok tuh beraksi...haha...petai jadik paparazi eh??

PENGUMUMAN RINGKAS!!

kalu nak bace entri yg sebelum2 nie, jangan klik kat page tau.. klik kat "hasil bijih!!".. kalu klik kat "page" nanti entri berterabur..... sesungguhnyer... layout nie mmgla sangat....... LANCAU KUDA!! TQ!!!